The Outer Worlds - fél óra az új rekord

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Még csak ki sem hűlt a The Outer Worlds aranylemeze, a speedrunnerek nem kímélték az alkotást, és máris 30 perc környékére szorították az amúgy akár 100 óráig is elnyújtható történet végigjátszását.

Múlt hét pénteken rajtolt el az Obsidian sci-fi RPG-je, melynek a végigjátszása a hivatalos leírás szerint minimum 24 órát vesz igénybe, ám ha végigmegyünk minden egyes mellékküldetésen, akkor a játékidőt akár 100 óra fölé is kinyújthatjuk. Az elmúlt négy nap azonban elég volt a játékosoknak arra, hogy rájöjjenek, megy ez gyorsabban is.

A Jabo névre hallgató YouTuber tartja jelenleg a rekordot 30 perc 54 másodperces játékidővel. Érdemes egyébként kiemelni, hogy a főellenséggel alig 20 másodperc alatt végzett, hála a The Vermin átütő erejének és egy jól megcélzott fejlövésnek.

A The Outer Worlds jelenleg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on érhető el, később azonban Nintendo Switchen is tiszteletét teszi.

13.
13.
Ooorky
Na meggyütt kunhalmipacsirta, okosabb azóta se lett.


Sikerült belefutnom egy bugba a csillogó smaragd színű, vállig érő hajjal rendelkező, kackiás bajszú nagydumás férfi karakteremmel.
Mikor be kellett gyűjteni 3 ujjat a rosszfiuktól az egyik egy torony tetején ücsörgött egy széken. Fejbelőttem egy mesterlövész puskával jó messziről majd lezuhant a torony túlsó oldalán, beesve a föld alá. Kiirtottam a tábort, de az ujját nem tudtam begyüjteni ezért levadásztam a másik kettőt. Mikor leadtam a cuccot, az első fickó ujraspawnolt, ezúttal közvetlen közelről öltem meg (jobban mindva Pavati akinek a kezébe adtam egy gránátvetőt.).
12.
12.
Rókalesőcipő
#1: Fallout+Mass Effect? Inkább Fallout+No Mans Sky. Abba vannak ilyen rikító lila-rózsaszín-citromsárga agyfax bolygók bazi nagy narancs sárga-magenta virágokkal meg gombákkal. Még az ellenségek is rózsaszín-citromsárga-piros-barna szerkóban nyomják. Ja és fontos újra kiemelni, hogy szakállas nők! XD
11.
11.
Rókalesőcipő
#7: Főleg, hogy a randomize-t nyomkodva szakállas nőkkel is lehet tolni. XD 0:21nél és 0:23nál. És azzal is tolja bexarás! XD Szereti a conchitákat! XD
10.
10.
#6: Heheh, ahogy nekem bejött a megjelenés előtti anyagokból, pénzt kábé sosem adtam volna érte, de ez teljesen más játék, mint aminek marketingelve volt. Ahogy Caleon írja, tényleg mestermű és ha csak egy órát rászánsz, hogy megnézd, már be is szoptad, mert nem lehet letenni.
9.
9.
#8: Valóban, egy szem bug nincs az egészben, ilyet a PS2 korszak óta nem láttam.
8.
8.
Rezsidémon
Ez tenyleg megéri a penzt, tartalmas, hibamentes, jól megírták, jó a gunplay, jó a hangulat, a loot stb
7.
7.
Caleon
Ez a játék egy mestermű.
6.
6.
delphijos
#5: Nem az a fő gondom hogy azon aggódnék hogy nem tetszene, csak annyira nincs időm ( kb. 20 game vár a sorára ) hogy MOST pénzt nem adtam volna érte....
5.
5.
#3: Szerintem is érdemes tolni, jó eséllyel be fog szippantani. Ahogy velem is történt, pedig - tudom egyedüliként - de sose szerettem a fallout-okat, se a mass effectet, de ez valahogy másképp hatott rám és 11 óra után bátran mondhatom, hogy eszméletlen, még annyi minden felfedezni való van!
4.
4.
Ooorky
#3: Engem annyira meggyőztek, hogy a Switch verziót is beszerzem majd, hogy munkaidőben tolhassam az újrajátszását (anno New Vegas-t is végigtoltam minden befejezéssel + DLC-k miatt még egyszer újrakezdtem).
3.
3.
delphijos
Meggyőztetek, ha már benne van a GP-ben, ránézek, bár nem tudom hogy lesz rá időm....
2.
2.
Ooorky
#1: Ráadásul Angry Joe stream-jét a készítők is követték, mikor beglitch-elt (de szép újmagyar) a köd beírták, hogy bocsi, tudjuk, hogy elk*rtuk, dolgozunk a hibán.
Tegnap félálomban toltam kb. másfél órát, eléggé hozza a klasszikus Fallout hangulatot, bár hiányzik, hogy nem csinálhattam meg a "klasszikus" Luck 10 karakterem.
1.
1.
Csak hozzáteszem, hogy ez. a. játék. kurva. jó. Becsületből rányomtam, hogy megnézzem és abszolút nem bírom letenni. Maga a játék a fallout+mass effect stílusával teljesen múlt időbe és feleslegessé tette a Bethesda-t és a Bioware-t is. És nincs multi és nincs mikrotranzakció sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...