Forza Horizon 4 - jönnek a Toyoták

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 21.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Toyota a világ egyik legnagyobb autógyártója, az autóversenyzős játékoktól az utóbbi években mégis igyekeztek magukat távol tartani, többek között azért, mert nem akarták promótálni az illegális futamokat. Most azonban változik a helyzet.

Közel két évvel ezelőtt kezdte meg a Toyota a kivonulását a videojátékok világából; elsőként a Microsoftnak jelezték, hogy a Forza Motorsport 7-ben nem szerepelhetnek az utcai autóik, majd a Ghost Games által fejlesztett Need for Speed: Paybackben sem kívántak részt venni. A döntés mögött az illegális utcai versenyek elleni harc állhatott, melyet a jövőben már másként kíván kezelni a gyártó.

Legalábbis erre utal az új hír, miszerint a Forza Horizon 4-ben már most is elérhető Land Cruiser Artic Truck 37 és 38, valamint a T100 Baja Truck mellett végre egy teljes értékű utcai versenykocsit is kapunk az 1998-as Toyota Supra RZ formájában. Az új járgány érkezésére december 12-én számíthatunk az Update 17 tartalmaként. Arról viszont még nem érkezett infó, hogy lesznek-e a jövőben más Toyoták a játékban, illetve hogy a szóban forgó kocsi fizetős DLC-ként lesz-e vezethető.

27.
27.
Ooorky
#26: http://d1gjpyq0w94yrb.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/11/19142953/hitler-early-years-fullsize.jpg
14.
14.
SLi
Amit én várok egy olyan autó szimulátor ami átadja hogy milyen érzés lehet egy Teslaval padlógázzal miközben a High Hopes ( https://youtu.be/IPXIgEAGe4U?t=74 ) bömböl a lejátszóból beleszállni egy betonfalba és azonnal megszűnni létezni
11.
11.
adamsfamily
#2: Az utolsó Toyota Celica szerintem külsőre elég sportos volt.
9.
9.
Ooorky
#2: Mostanra leépült a sportos részleg, egyrészt a jogi megszorítások miatt, másrészt mert részesedést vásároltak a Subaruban így felesleges maguk ellen versenyezniük :-) (GT86 is egy átplecsnizett Subaru BRZ).
8.
8.
Ooorky
#3: Na és alszanykó alany komplesszolosz kolollája?
Az igazi velszenygép a gazdája szelint.
5.
5.
manderel
#3: Abszolút nem esélytelen. Csakis azon múlik, kikkel állsz ki versenyezni! :)
3.
3.
Őrnagy
#2: Akkor az 1.8-as benzines Avensis esélytelen a versenyen szerinted? Pedig 140 lóerős!
:)
2.
2.
Rókalesőcipő
Úgy látszik észhez tértek! Méghogy illegális utcai versenyek elleni harc XD Persze, bemegyek a Toyota kereskedésbe egy táska pénzzel, mondom az értékesítőnek azt a Toyotát kérem, erre ő aláírat velem egy nyilatkozatot, hogy nem fogok vele a városban csapatni XD HAGGYUKMÁÁ'! Mondjuk a Suprán meg a GT86on kívül nem sok sportos gépük van, csupa uncsi családi autók.
1.
1.
Őrnagy
Azta! Most hirtelen eszembe jutott, hogy Toyotával is részt vehetek a péntek éjszakai illegális autóversenyen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...