Wonder Woman 1984 - itt az első trailer

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően tegnap végre befutott a Wonder Woman 1984 első teljes előzetese, amit a brazil Comic-Conon tartott panel alkalmából lepleztek le. Vegytiszta 80-as évek és egy dögös Gal Gadot vár rátok.

Szombaton már láthattunk egy nagyon rövid ízelítőt a Wonder Woman 1984-ből, de az csak felvezetés volt a tegnap késő este befutott első teljes előzeteshez. Ebben végre mindenki felbukkan, akinek komolyabb szerepe lesz a történetben, így megismerkedhetünk Pedro Pascal karakterével, Maxwell Lorddal, a Chris Pine alakította (és valahogy visszatérő) Steve Trevorral, illetve a film állítólagos főgonoszával, a Kristen Wiig által életre keltett Gepárddal is.

A film hazai bemutatója 2020. június 4-én lesz.

25.
25.
user101
#24: Kibontom, mert így nem eszed :)

Úgy értette, hogy szar a humorod... De ne rám haragudj, én csak a hírt hoztam... :)
24.
24.
Yanez
#22: Ha számodra a viccelődés egyenlő a tapintatlansággal, akkor nagyon nyers ember lehetsz. Pedig még smileyt is raktam és utána külön kommentben meg is magyaráztam. Nem értelek.
22.
22.
DeKor
#20: Tehát szerinted aki gyakorolja a szólásszabadságot, annak mindenképpen tapintatlanul kell megszólítania a másikat? Nagyon egyedi látásmód, és egyben rengeteg dolgot meg is magyaráz ezzel az oldallal kapcsolatban.
Tudod mit? Egyszerűen hagyd figyelmen kívül azokat, amiket írtam, neked ezekkel nem kell foglalkoznod.
21.
21.
Ooorky
#20: Már kifejtette múlt héten, hogy ő gs-en szokott lenni, az ottani 180 iq feletti közösséghez van szokva, ide csak napi fél órát jön át mert szar a moderáció, meg amúgy is büdös parasztok vagyunk mind.
20.
20.
Yanez
#19: Ha modi vagyok, akkor oda a szólás szabadság? Nem mondhatok véleményt, nem viccelődhetek, stb? Annyira komolyan veszel mindent ember, pedig ez egy gamer portál, nem valami vallató. Meg is magyaráztam neked mit miért írtam, nem hiszem el, hogy ez ne lenne elég. Az én dolgom pedig a moderálás és bannolás, nem több, mert amúgy a moderátor is csak ember. :)
19.
19.
DeKor
#18: Az "Ez most kit érdekel?"-t nem venném fel egy átlagos tagtól. Oké, nyilván megjegyezném magamban, hogy ez sem tud normális hangnemben válaszolni, de már nem is szólnék érte. De te más megítélés alá kerülsz. Moderátorként te egy etalon vagy az itteni embereknek a hozzászólások minőségét illetően.
18.
18.
Yanez
#17: Há má a nőstény fenekét szeretni is bűn? Ember, én hülyéskedtem. Miért kell ennyire feszültnek lenni és mindent ilyen halálkomolyan venni? Chill.
17.
17.
DeKor
#16: Hát már te is fiam, Brutus? Te egy moderátor vagy, és egy hozzászólásra úgy reagálsz, hogy kit érdekel? Honnan ez a tiszteletlenség? Nem csoda, hogy itt így el vannak szabadulva a trollok, ha a moderátor is ilyen flegma stílust engem meg magának. De most komolyan, szerinted ez egy normális emberhez méltó reakció egy beszélgetésben?

Egyébként többen is negatívumként említették, hogy ez egy feminista film. Azokra a hozzászólásokra reagáltam. Lényegesen tisztelettudóbban, mint te.
16.
16.
Yanez
#15: Ez most kit érdekel? Én speciel, akárcsak a férfiak 99,99999%-a, Gal Gadot a Csoda(jó)nő feszes feneke miatt fogom végigizgulni a filmet. Feminista muvi vagy sem, meh. Ja és a kimaradt 00,00001% az sanyikatarzan, a 3-as kommentelő. :)
15.
15.
DeKor
A Wonder Woman egy feminista film. De bárcsak minden feminista film ilyen lenne! Itt a férfi nem egy báb, nem velejéig romlott, és még csak nem is egy tehetetlen senkiházi, hanem egy partner. Itt a nő a főszereplő, erősebb is a férfinél, de nem akarja megalázni, a fickó meg abban segíti a nőt, amiben tudja.
Ez a film egészséges szemléletű íróktól és rendezőtől származik, akik értik a két fél kapcsolatát.
14.
14.
Onion
Majd feministák, ezt a filmet is jókat fognak írni róla.
11.
11.
hedzsooo
Nagyon jó, meg az Atomic Blonde-ban is hallható (csak hasonló, vagy tök azonos vele?) DM szám feldolgozása is király! :)
10.
10.
Lacek896
0:29-nél mindenesetre megállítottam a videót. :)
8.
8.
user101
A zene tökéletes, akár csak Gal Gadot, szóval minden adott egy jó mozihoz... Imádom! :)
7.
7.
SLi
#3: Sanyika az a típus akit meg a lányok is szarrá püföltek az iskolában ezért lát minden bokorban femnácit
3.
3.
sanyikatarzan
Feminista trágya, már csak az pukkasztó ahogy a tehetségtelen rendezőnőnek csúfolt nőszemély, a másik tehetségtelen statiszta gadottal jópofizik. Hogy jutott ide ez a kurva világ?? röhej. Ezt a filmet még pascal kalácsfeje sem mentheti meg.
2.
2.
Aanash
Hú de fura.
Akkor most villámokon lengedezik az ostor izéjével?
A pókember jutott eszembe arról. :)
A ww84 feliratról, meg a laza zenéről valahogy a Thor ragnarok ugrott be.
1.
1.
kastorhun
Nem tűnik nagy számnak.
Egyébként meg, az előző részben Steve mutatta meg a világot WW-nek, akkor most az új részben ugyan ezt láthatjuk majd csak fordítva?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...