Monster Hunter World - túl a 15 millión

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 15.
  • Biznisz
Link másolása
Az év elején PC-n is elrajtolt a Monster Hunter World Iceborne kiegészítője, melynek apropóján friss eladási adatokat tett közzé a Capcom. Úgy néz ki, hogy a cégen belül nem igazán van kihívója a szörnyvadászoknak.

A friss közlemény szerint a nemzetközi leszállításokat és digitális eladásokat összeadva a Monster Hunter World: Iceborne átlépte a 4 milliós küszöböt. Persze a lenyűgöző eredményhez a PC, a PlayStation 4 és az Xbox One platformok összesített eladásait vették alapul, ám még így is igazán remek eladási mutatókról beszélhetünk egy kiegészítő esetében.

A Capcom jóvoltából az is kiderült, hogy eladások tekintetében miként áll maga az alapjáték. Eszerint a Monster Hunter World január 2-án átlépte a 15 millió leszállított példányt, ezzel pedig továbbra is a japán kiadó legsikeresebb játéka, amit másodikként a Resident Evil 5 követ a maga 7,5 milliós eredményével.

Ami pedig a teljes Monster Hunter-franchise eredményeit illeti, január 15-én sikeresen túllépték a 61 milliós példányszámot, így megállíthatatlanul kezdenek felzárkózni a Resident Evil-játékok által teljesített 93 milliós házon belüli rekordhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...