Belehúz exkluzívok terén a Google Stadia

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 20.
  • Hír
Link másolása
A Stadiát rengeteg kritika érte a rajtja után, aligha meglepő, hogy a Google igyekezett elébe menni a találgatásoknak, és már most felvázolta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az előfizetőik a közeljövőben.

Kifejezetten sűrű év vár a Google Stadia előfizetőire: a Google már most belengette, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a felhasználóik, igaz, valamivel több konkrétumot azért elviseltünk volna.

A tervek szerint az idei év folyamán több mint 120 játék érkezik a Stadia kínálatába, ezek között pedig számos exkluzívot találunk majd. Csak június végéig több mint 10 olyan játék érkezik, amely elsőként a szolgáltatás előfizetői számára lesz elérhető.

A Google címeket még nem mondott, az ígéretei szerint azonban hamarosan többet is elárulnak a témában. A Stadia jelenleg egyetlen (ideiglenes) exkluzívval rendelkezik, ez a Gylt, illetve készül még a Spitlings és az Orcs Must Die! harmadik része is.

A Google emellett a házon belüli fejlesztőbrigádját is igyekszik megerősíteni: viszonylag friss hír, hogy a cég felvásárolta a hónap végén megjelenő Journey to the Savage Planet készítőit.

A következő három hónap folyamán a Stadia funkcionalitása is bővül: a webes játék már támogatni fogja a 4K-s felbontást és a kontrollerek vezeték nélküli használatát, emellett több androidos telefonon is elérhető lesz a szolgáltatás - jelenleg csak a Pixel-készülékeket ismeri a rendszer.

18.
18.
latis666
Előbb utóbb úgyis ez lesz. Ha nem a google csinálja meg akkor majd valaki más. Én szívesen kipróbálnám bár az nekem sem tetszik hogy elveszhetnek a átékok amiért fizettem. De nyilván arra is lehet megoldást találni.
16.
16.
Caleon
Remélem,, besül ez a kísérlet.
12.
12.
Stadia exkluzív... Nem tudom ki, hogy van vele, de én ezt az egész Stadia dolgot látni sem akarom, kipróbálni sem, előfizetni és vásárolni sem. És jelenleg úgy gondolom, ez a jövőben is így marad. Konkrétan nem tudok elképzelni olyan játékot, amiért én akár elméletben is ödaülnék ez elé a dolog elé.

De most komolyan, minek kéne rá jönni, hogy ti ez elé beüljetek halál komolysággal?
11.
11.
delphijos
#9: De erre is azt mondom hogy egy ilyen platformnak nem az ilyen tipusú játékosokra kéne rámennie. Aki exkluzív "ütős" játékokra ízgul, kizárt hogy ne legyen otthon valamije amin amúgy is tud játszani. Akkor meg neki pénzkidobás. ( Ne felejtsd el, ezeket is ugyanúgy KÜLÖN MEG KELL VENNI ). Szerintem, ma ezzel a szolgáltatassal inkább olyanokkal lehetne nagyobb tömeget bevonzani amit az elöbb írtam.....
9.
9.
Duken
#3: Az úgy valóban tuti nem működne. De ha havonta fizetsz a szolgáltatásért, ami még jó is és exkluzív címekkel is szolgál? Gondoljunk bele ha olyan exkluzív címekkel jött volna a stadia a multiplatform játékok mellett mint a sony vagy N játékok és valóban működne a 4k 60 fps ígéretük, mekkora siker lenne.
5.
5.
adamsfamily
#3: Ez így alapvetően szerintem is szar.Veszel egy hardvert,amihez még fizess egy havidíjat,hogy hqsználhasd és még vegyél hozzá játékot.Nagyjából 1 év alatt ott vagy,hogy vehettél volna egy Ps4-et vagy egy xboxot.
Már megy elvileg idehaza is insider-ként a Project xcloud.Szerintem amellett ez a Google stadia egy bukott produktum.Túl későn jött és túl drágán egy olyan piacra,ahol a bejáratott márkák mellett elég nehéz labdába rúgni,mert az emberek nem szeretik bizonytalan szolgáltatásba fektetni pénzüket.Ha egyszer a google azt mondja,hogy kuka a Stadia,az összes játékot bukta az illető.
3.
3.
delphijos
Én ugyan hiszek benne hogy nagy jövője van a streaming-nek ( mielőtt valaki nekem esne, nem azt mondom hogy MINDENKINEK ) , de ez a modell, hogy mellette még vedd is meg a játékot teljes áron, szerintem tényleg nem fog működni...
1.
1.
Duken
Ahogy a konzoloknál úgy a streaming szolgáltatásnál is az exkluzív tartalmak adják el a terméket illetve márkát. Ha támogatják az alkotókat és finanszírozzák a stúdiókat nincs is ezzel semmi baj. Nem homogenizálódik az ipar és a verseny miatt több érdekes játékot kapunk.Üdv a fogyasztói társadalomban. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...