Dátumot kapott a Someday You'll Return

  • Írta: szlav
  • 2020. február 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A cseh CBE Software két évvel ezelőtt mutatta be a Someday You'll Return című projektjét, ami a sétaszimulátorok és puzzle-játékok elemeit egy kis pszichológiai horrorral fűszerezi meg. Az új előzetes szerint nincs már messze a játék premierje.

Egy szülő legnagyobb rémálma, ha egy napon eltűnik a gyermeke, a Someday You'll Return főhősére, Danielre márpedig pontosan ezek a borzalmak várnak. Kislánya egyszerűen köddé vált Csehország végtelen erdeiben, így a mi feladatunk lesz, hogy végigkísérjük őt az időnként félelmetes, időnként pedig egyszerűen csak kétségbeejtő út során.

A játékot első ránézésre gúnyolhatnánk hagyományos sétaszimulátornak, de ennél jóval többről van szó. Ugyan valóban fontos lesz a környezetünk felfedezése, hiszen erre épülnek a játék feladványai, de lényeges szerepet játszik a craftolás és az előttünk álló információmorzsák megfelelő feldolgozása - az utóbbiban az okostelefonunk lesz a legjobb barátunk, ugyanis itt SMS-eket olvashatunk, tájékozódhatunk a GPS és a zseblámpafunkció segítségével, illetve kapcsolatba léphetünk a segítőinkkel.

A Someday You'll Return április 14-én jelenik meg PC-n, valamikor később pedig várható PS4-es és Xbox One-os változat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...