Bővül a Valve Studio Orchestra Spotify-zenetára

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 7.
  • Hír
Link másolása
A Valve játékainak feledhetetlen dallamaival bővül a stúdió hivatalos Spotify-csatornája. Egyelőre csak a Team Fortress 2, valamint a Dota 2 szerepel a listán, ez viszont a jövőben változni fog.

Biztos vagyok benne, hogy Gabe Newellék megkerülhetetlen klasszikusainak a sikeréhez nagy szerepben hozzájárult azok mesterien megkomponált zenei aláfestése is. A Team Fortress 2 jazzes dallamai, vagy Kelly Bailey semmivel össze nem téveszthető torzított-gitár játéka a Half-Life 2-ben, mind olyan szerzemények, amiket szerintem velem együtt még sokan mások hallgatnak szívesen, akár napi rendszerességgel is.

Erre most már Spotifyon is lehetőségünk lesz, méghozzá egy egyre bővülő listából szemezgetve, derül ki a Valve Studio Orchestra első, meglehetősen lényegre törő tweetjéből.

A rövid leírás sajnos nem említi sem a Half-Life-ot, sem a Portalt a felsorolásban, így csak reménykedni tudunk, hogy a jövőben azok a muzsikák is felkerülnek az albumba. Addig is, hogyha szívesen hallgattátok volna a TF2 és Dota 2 zenéit útközben, most már ezt a Spotifyon keresztül is megtehetitek.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...