Mechekkel erősít a No Man's Sky

  • Írta: gorien
  • 2020. április 8.
  • Letöltés
Link másolása
Meguntad a közlekedés eddigi módozatait a No Man's Skyban? A legújabb frissítés új lehetőséget kínál: a Minotaurusz névre keresztelt mechet. A gépóriás komoly segítségre lehet a bányászatban, ráadásul a környezeti hatásoktól is véd.

A No Man's Sky legutóbbi frissítése élő hajókat adott a játékhoz, a mostani pedig mechekkel bővíti a járművek kínálatát. A Minotaurusz névre keresztelt gépóriás látszólagos lomhasága ne tévesszen meg senkit: jetpackkel is fel van szerelve, hogy gyorsan tegyen meg nagy távolságokat. Erőteljes bányászlézere segítségével nyersanyagokat gyűjthetünk, a lépegető pedig a sugárzástól is védi pilótáját.

A mech hajóról is lehívható, és látványos pilótafülke várja a VR-ban játszókat. A frissítés emellett a korábbi járműveket is bővíthetővé teszi napelemekkel és fejleszthető scannerrel. Vizuális frissítések is érkeznek: például a játék felbontása állíthatóvá válik a UI felbontásának megbolygatása nélkül is. A bázisépítés kedvelőinek pedig a kábelek elrejtésének lehetőségével kedveskednek.

A frissítések teljes listáját eléritek a játék weboldalán.

1.
1.
Extol
Bírom a Mech-eket, örülök h kaptunk itt is, ráadásul ingyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...