Frissítve: Két hét múlva érkezhet a Streets of Rage 4

  • Írta: szlav
  • 2020. április 10.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Streets of Rage 4-ért felelős DotEmu, Lizardcube és Guard Crush Games triója még nem közölte hivatalosan a játék megjelenési dátumát, az ausztrál Nintendo eShop véletlenül mégis idő előtt megosztotta azt.

Szinte már mindent tudunk a Streets of Rage 4-ről, már csak a megjelenés dátuma hiányzott. A legendás beat 'em up-széria évtizedek óta várt folytatása kapott már előzeteseket, láttunk már videót a kétfős és négyfős játékmenetről is, ma pedig az ausztrál Nintendo eShop egyik alkalmazottja megelőlegezte nekünk a premier pontos időpontját is.

A dátum csak egy rövid ideig szerepelt a játék profilján az eShop alatt, de ahogy azt tudjuk, az internetről lehetetlen bármit is véglegesen eltüntetni - a hír írásakor egyébként az egész weblap hiányzik, de a lényeg ettől még változatlan: április 23-án oszthatjuk legközelebb a pofonokat Nintendo Switchen és valószínűleg a többi platformon is.

A Streets of Rage 4 ugyanis nem csak a Nintendo konzolján, de PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is megjelenik.

Update! A DotEmu később közleményben jelezte, hogy a kiszivárgott dátum pontatlan, nem április 23-án fog megjelenni a játék - aggodalomra viszont semmi ok, az ígéretek szerint már tényleg nem kell sokat várni rá!

Vigasztalásképpen vessetek egy pillantást a Streets of Rage 4 új előzetesére, amely a retrós extrákból ad ízelítőt: hogy megidézzük a korábbi epizódokat, a játékot pixel artos karaktermodellekkel, a klasszikus animációkkal is végigjátszhatjuk, sőt az első két rész soundtrackjét is belőhetjük majd.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...