Az időt irányítva puzzle-özünk a Timelie-ban

  • Írta: gorien
  • 2020. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy rejtélyes lány és egy macska olyan világnak a foglyává válik, amelyben a tér és idő nem épp a megszokott módon viselkedik. Együtt kell dolgozniuk, hogy megszökhessenek, de szerencséjükre az idő nekik dolgozik.

A Timelie világában az idő különös teremtés, nem épp úgy folyik, ahogy mi azt megszoktuk. Ebben a világban tér magához egy rejtélyes lány, akinek egy macska szegődik társául. Kettejüknek meg kell tudniuk, miért és hová kerültek, ehhez azonban számos fejtörőn és ellenséges őrökön át vezet az út. Szerencséjükre van egy fegyverük: a múlt és a jövő ismerete.

A Urnique Studio játékában a feladataink többnyire a puzzle-ök megfejtésében és a robotok elkerülésében merülnek ki. A legnagyobb segítségünkre a Timeline funkció lesz, amelyen (mint egy videolejátszóban) oda-vissza tekergethetünk az események között, például azért, hogy kiismerjük az őrök útvonalát. Ennek ismeretében kalauzolhatjuk át a főszereplő lányt a pályákon, míg a külön irányított macskát figyelemelterelésnek tudjuk használni – így egy személyben játszunk co-op játékot.

A Timelie PC-re fog megjelenni, valamikor a tavasz hátralévő ideje alatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...