Cyberpunk 2077 - szabadabb, mint a The Witcher 3

  • Írta: gorien
  • 2020. június 10.
  • Hír
Link másolása
A Cyberpunk 2077 fejlesztői egy podcastben ecsetelték, milyen filozófia mentén közelítették meg a küldetéseket a játékban. Az elmondásuk szerint a Cyberpunk 2077 akkora előrelépés a The Witcher 3-hoz képest, mint az a The Witcher 2-höz.

Eredetileg holnap debütált volna a CD Projekt RED Night City Wire címre keresztelt prezentációja, amelynek a várva-várt Cyberpunk 2077 a főszereplője. A műsort végül az amerikai eseményekre reagálva egészen június 25-ig csúsztatták, viszont a fejlesztőket a minap meghívták a német GameStar podcastjébe, úgyhogy mégsem maradunk új infók nélkül a héten.

A fejlesztők elsősorban arról meséltek, milyen filozófia állt a küldetések megtervezése mögött. Sokkal nehezebbé teszik például, hogy elbukjunk egy-egy missziót – gyakorlatilag csak a halál vezet teljes kudarchoz. A sikert számos irányból megközelíthetjük majd, és akár a harc közben is elmenekülhetünk, a küldetés ettől még nem ér véget.

A fejlesztők szerint ebben fejlettebb lesz a Cyberpunk 2077 a The Witcher 3-hoz képest. A pályadizájnt is átgondolták, így az említett sikerjátékkal ellentétben nem lesz tele a térképünk egyfolytában mindenféle, küldetésre szólító jelzésekkel. Az NPC-ken is sokat javítottak: realisztikusabb viselkedést kapnak, és saját napi rutinjuk is lesz, amit követni fognak.

Szó esett még a játékban helyet kapó Cyberspace-ről. Ez egy alternatív játéksík lesz, a fejlesztők szerint a Skyrim és a Tron szerelemgyereke: itt hackerekkel küzdhetünk meg, fantasy fegyvereket, valamint lényeket is igénybe vehetünk a harcok során.

A Cyberpunk 2077 szeptember 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Később a következő generációs konzolokon is elérhető lesz (ráadásul Smart Deliveryvel), és idővel a Stadiára is befut.

30.
30.
Ooorky
#28: Köszönöm a tételes cáfolatot.
28.
28.
Caleon
#17: Szép történet ez így, csak nem igaz.
27.
27.
kryszisz
#25: Köszike;) tatárokat, törököket vágtam, a többit annyira nem, de abban biztos voltam, hogy a színesbőrűeket csakis a PC-ség miatt tették bele, mert az aztán sokkalta fontosabb ugye, mint a történelmi hűség (még ha ez a sorozat speciel kitalált is nagyrészt). Szerintem ehhez a "jelenséghez" muszáj lesz hozzászoknunk a jövőben, vagy kb. fel is hagyhatunk a film/sorozatnézéssel. Durva azért belegondolni, hogy ma már pl. egy Gyűrűk ura konkrétan nem készülhetne el jelen formájában. De ez az Elfújta a szél levétele a HBO részéről is a faszság magasiskolája. Könyörgöm egy olyan alapműről beszélünk, ami konkrétan a filmtörténelem egy szignifikáns alkotása, és tananyag az ezt oktató kurzusokon. Nem is tudom, hogy sírjak vagy inkább nevessek:/
26.
26.
Rókalesőcipő
Ajánlom mindenki figyelmébe:
https://www.youtube.com/watch?v=9pR7srU8pWE
25.
25.
Ooorky
#23: "18. századi orosz cári palotában fekete, arab grófok, meg ázsiai testőrök (na jó, az csak egy volt) grasszálnak...nem vagyok nagyon otthon az orosz történelemben, de ez nekem "picit" sántít-.-"

Tatárok, törökök, mongolok, kaukázusi xy-ok előfordultak.
Jakutföldiek mindig is elit katonák közé tartoztak, most is "ázsiai" a hadügyminiszterük..

Arab, néger nem nagyon grasszált arrafelé, diplomáciai okuk nem volt, gazdasági még kevesebb.
21.
21.
Ruvik
#20: Nem beszélve arról, hogy bárki aki a saját businessével mer foglalkozni ahelyett hogy a feketéket sajnálja az jegyet vált az összes olyan újság címlapjára amelyek ilyen helyzetekben szeretnek szörfözni a gyűlölethullámon. Ez így van, mondhat akárki akármit. Mivel kevesebbért is mentek tönkre nagyon komoly vállalkozások ezért jobb nem ujjat húzni azokkal akiknél a hatalom van meg a pénz.
19.
19.
Addig lesz ez téma, míg az emberek meg nem unják, mert a médiafelhajtás pénzt csinál. Én momentán úgy érzem, hogy ez a téma folyik a csapból is hol fekete, hol rendőri részről. Most néztem pólókat a neten, minden kategóriában az arcomba tolja a témához kapcsolódó pólókat is. Vagy csak engem követett be egy gonosz, világmegváltó cookie a böngészőben? Hát nem, mert ennyi blokkoló mellet (a gamekapocs whitelisted) csak itt olvasok a kommentekben erről tőletek, én másra még rá nem kattintottam a témában. Hacsak nincs egy illuminati reklámalgoritmus, ami a GK-s magyar szöveget angolra fordítja nekik és ez alaján kínál személyesen nekem egy oldal póló dizájnokat, az nem azt jelenti, hogy az én gépemben van a süti, hanem hogy ez totálisan túl van tolva.

Az emberiség bullshitet bullshitre halmoz folyton folyvást és mindig megjelennek minden társadalmi körből a témák élharcosai, mert egy gyári melós random országból biztosan jobban tudja, hogy mi a fasznak kéne lenni ott, ahol fogalma sincs, hogy hány óra.
17.
17.
Ooorky
#14: 6-szor ült börtönben drog miatt 5-10 hónapokat. Hamis 20$-ossal próbált fizetni, majd megszökni autóval, de annyira betolta a meth-et, hogy elfelejtette beindítani a kocsi motorját.

A nyakra térdepelést pedig az izraeli rendőrség fejlesztette ki bedrogozott palesztinok ellen, a delikvens elájul tőle, utána már szállítható. Az ő kiképzőik tanították a módszert az amerikaiaknak is, valszeg a rendőr se akkor használta először.
Sajnos a páciens regisztrált korona vírusos volt, ami úgye pont a tüdőt támadja, így megfulladt.

+gyönyörű lesz a tüntetések 2 hetében berobbanó járvány...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...