GDC 2007: Új játékok az N-Gage-re hamarosan

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai nap során nem csupán az új N-Gage-ről hallottunk híreket, hanem a következő generációs szoftverfejlesztő csomagról és az N-Gage új játékairól is.
A mai nap során nem csupán az új N-Gage-ről hallottunk híreket, hanem a következő generációs szoftverfejlesztő csomagról és az N-Gage új játékairól is.

A Nokia munkatársa Mark Ollila bejelentette, hogy megjelent a Nokia N-Gage SDK 1.0 (Software Development Kit), mely lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy a már ismert C++ nyelv segítségével újabb és újabb gammákat írjanak a telefon-játékkonzol hibridre az eddigieknél könnyebben. Ollila elmondása szerint a finn cég reméli, hogy a csomag mind a készülő játékokra, mind a gép-eladásokra pozitív hatással lesz.

Raklapnyi új cím került bejelentésre a délután: a Gameloft  berkeiben készül az Include Asphalt 3, a Street Rules, a Brothers in Arms: Hell's Highway, a Brain Challenge és a Midnight Pool, míg az Electronic Arts a FIFA 2008-cal kedveskedik a telefon tulajdonosainak. Az Indiagames és a THQ Wireless is új játékokat fejleszt a gépre, míg a Glu Mobile World Series of Poker Texas Hold'em című produktuma már elő is rendelhető.
1.
1.
logoffmeister
Nem nagy dolog. Ha valaki akar ma bárhol játszani, akkor inkább vesz DS-t vagy PSP-t. Eddig sem voltam nagyon oda a telefonos játékokért. Max a tetris, az nagyon bejön :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...