GDC 2007: Bemutatkozik a Playstation Home!

  • Írta: Daks
  • 2007. március 8.
  • Hardver
Link másolása
Phil Harrison, a SCEI vezetője új Playstation 3 ficsőrt jelentett be ma a GDC-n. A Home nem más, mint egy virtuális közösségi csomópont.
Phil Harrison, a SCEI vezetője új Playstation 3 ficsőrt jelentett be ma a GDC-n. A Home nem más, mint egy virtuális közösségi csomópont.


A Playstation Home egy teljesen 3 dimenziós online találkahely. A rajongók itt beszélgethetnek, találkozhatnak, online bajnokságokat kezdeményzehetnek, sőt még fájlokat is megoszthatnak. Minden Playstation 3 felhasználónak lesz egy lakása a Home-ban, amit kedve szerint alakíthat, rendezhet be és tehet egyedivé. Az Apartment-ben képeket, videókat és egyéb médiaanyagokat oszthatnak majd meg a játékosok, amennyiben áthívják ide barátaikat. Itt egy "Hall of Fame" szoba is lesz majd, ahol a játékokban elért sikerekért kapott trófeákat lehet gyűjtögetni, és persze mutogatni. A PS3 kommunában élők akár közösen el is mehetnek valahova, hiszen a virtuális mini-állam több közösségi térrel is rendelkezik. A Home bétatesztje idén tavasszal kezdődik, a lakók pedig egy nyári ingyenes firmware update alkalmával költözhetnek majd be. A videót érdemes végignézni, sok jópofa dolgot tudhattok meg belőle!

10.
10.
SWBF2
Bundy,totál igazad van.
9.
9.
Csak ebben van is értelem, míg a Sims-ben SEMMI!! A PS3 eddig is bejött nekem, ezután már istenkirály!! grat Sony!!
8.
8.
fojesz
Tényleg olyan. Ettől függetlenül jópofa.
7.
7.
SWBF2
Ettől még nem fognak több PS3-mat venni....ahhoz több jobb játék kéne
6.
6.
Madd Dogg
ez egy baromság. lényegében a mindennapi életedet utánozza. magyaruzl 2x kell élned. durva, egy dolog, hogy függővé tesz, de úristen. éljünk virtuális világot??? lófaszt. má bocs. akiknek tetszik, hajrá.....
5.
5.
Guppi
LOL! Burnout,Tekken kit érdekel ezért nem veszek ps3-at. Van benne online találkahely már is mindenki szalad ps3-at venni. Persze én sem ezért fogom megvenni.
4.
4.
devidbecsi
Srácok annyit akarok kérdezni, ez alapból rajta van a gépen vagy meg kell venni? Mert nekem lezs egy Ps3-mam és érdekel a dolog.
3.
3.
Carbon
Ho..I meant to say Hi XD....ezen szakadtam:DDD
2.
2.
Carbon
Ez nagyon durva... Asszem elgondolkodok egy PS3-on :D
1.
1.
CULO
Bazzeg! Ez qrva jóó! Ha lesz egy ilyenem akkor sok szeretettel várok mindenkit egy medencés partyra! Lesz kaja, pia...és persze lesznek NŐK! :))))

De a viccet félretéve...nagyon kitalálták!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...