Szivárog a Crysis Remastered

  • Írta: gorien
  • 2020. június 30.
  • Pletyka
Link másolása
Szegény Crysis Remastered nem tud meglepetés maradni, úton-útfélen kiszivárognak róla az infók a hivatalos bemutatók, megerősítések előtt. Ezúttal a Microsoft Store lőtte le a megjelenési dátumát, de már az előzetese is előkerült.

Áprilisban derült ki, akkor is egy szivárgásnak hála, hogy a Crytek klasszikusa, a Crysis is részesül a remastermániából. A Crytek azóta azt is megerősítette, hogy csupán az első játékot fogják felfrissíteni, tehát a széria más képviselőire ne számítsunk. Ma pedig a játék újra szivárgás áldozatává vált, és mint mostanság egyre többször, a Microsoft Store túl korán fellőtt áruházi oldala áll a háttérben.

Három képernyőképet is kaptunk, amelyen szemügyre lehet venni a frissített grafikát, a Wario64 nevű Twitter-felhasználó pedig az előzetest is kiszúrta már – utóbbiból az is kiderül, hogy a Crytek a Saber Interactive-val dolgozott együtt a remasteren. Ha kíváncsi vagy rá, már az achievementlistát is előásták.

A Microsoft Store adatlapja szerint a Crysis Remastered július 23-án fog megjelenni PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. Ha a szivárogtatások helyett azonban megvárnád a hivatalos leleplezést, akkor sem kell már sokáig tűkön ülnöd: holnap 18 órakor tartanak online bemutatót a fejlesztők a YouTube-on.


20.
20.
crytek
Sajnos nem esett nekik jól hogy a nulla munkával újra kiadott és kb semmit se változó "remasteredjükről" csak negatív volt a visszajelzés, nem mutatták be hivatalosan és a megjelenés is csúszik..

Csak tudnám minek szenvednek.Ha eddig ki tudja mióta nem csináltak vele semmit nem ebben a bár hétben fogják megreformálni a grafikát. Sajnos ezt elkúrták
19.
19.
Aanash
A harmadik rèsz multija tetszett, azt is vissza hozhatnák.
18.
18.
Ra1D3n
#15: Játszottál egyáltalán jó FPS-el? Ennél a játéknál a egy zsákfaluban zajló temetés is nagyobb és jobb hangulattal bír...
17.
17.
Ra1D3n
Na eljutottunk oda, hogy ezt a fostalicskát is remasterelték? Dögunalmas, lelketlen lövölde, amit anno a tömegből csak az over the top látványvilág emelt ki. Megérdemelten bukott a széria a feledés homályába.
16.
16.
markoci555
ezek a remastered screenshotok már? lóf***, így felesleges hozzányúlni, mint általában 90%-ban, semmit nem csinálnak csak adnak hozzá néhány bugot majd és eladják újra jópézér
15.
15.
crytek
#13: 1. Annyit dolgozni = semmit se csináltak vele a videó alapján
2. Tudtommal a Crysis sose jelent meg ps-re így ott lazán fogyhat akár elég szépen is akik szeretik az fps-t
3. Inkább játszok egy Crysissal 48adszorra pedig minden centijét ismerem mint egy új fossal...
13.
13.
ssemtexx
Most őszintén, ér annyit dolgozni egy játékon hogy a Remastered verziója újra kikerüljön? Ki játszik már ilyennel? Inkább fejlesszenek valami újat...
12.
12.
Anti4730
#10: Most pont leirtad kb a ket legszebb jatekot, de a crysis mai napig szinte mindent odaver fizikaban grafikaban egyarant.
11.
11.
Hunszi
#9: Barátinak baráti, de csak azért, mert nem lesz olyan remastered, amilyenre sokan számítanak...hiába volt kiemelten gyönyörű játék akkor, ma azért elég kopottas lesz...800 mega többlettel azért nem lehet mai standardokra hozni egy 13 éves játékot. Nosztalgiázni jó lesz, de a grafika messze nem lesz olyan átütő, ahogy az emlékeinkben szerepel.
9.
9.
kryszisz
#8: Az mondjuk alsó hangon is baráti, sok játéknak ma már egy javítása is sokkal nagyobb ennél:O
8.
8.
crytek
The Crysis Remastered file size is also 7.01 GB, making it a fairly small title for today’s standards. File sizes can change a bit from platform to platform, but the Crysis Remastered PS4 file size should be the same. The game is actually only 700 MB bigger than the original, which seems to suggest that it doesn’t have any new textures or files and the upgrades here are all focused on lighting and other adjustments.
6.
6.
Anti4730
Azert konzolon fasza lesz, ne feledjuk hogy az xbox 360 as verzio milyen ocsmany volt a pc verziohoz kepest.
4.
4.
Tokodboy
Ha nem lenne ráírva hogy remastered élszre nem vettem volna, de még így sem XD
Ezzel kokrétan semmit nem csináltak, a modellek és texturák is tökugyanazok, csak betették az asseteket az aktuális cryengine alá.
3.
3.
elgeri
Hát ez kb. csak egy HD pack. Kár, reménykedtem valami brutálban, de persze nem volt reális.
1.
1.
crytek
Nem sokat dolgoztak vele :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...