GDC 2007: Készül a kilencedik Sims 2-kiegészítő

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette a kilencedik The Sims 2-kiegészítőt, mely a Celebration Stuff alcímet fogja viselni, s természetesen futtatásához szükséges lesz az alapjáték.
Az Electronic Arts bejelentette a kilencedik The Sims 2-kiegészítőt, mely a Celebration Stuff alcímet fogja viselni, s természetesen futtatásához szükséges lesz az alapjáték.

 

A kiegészítő feltelepítésével a játékosoknak lehetőségük nyílik komolyabb események (így például egy esküvő) méltó megünneplésére: szimjeinket alkalomhoz illő ruhába öltöztethetjük, házunkat és kertünket feldíszíthetjük, valamint elegáns partikat rendezhetünk majd a szomszédok meghívásával. A megjelenésről egyelőre nem tudtunk meg semmit, azonban 10 új képpel kedveskedtek nekünk a készítők.

9.
9.
janotka4
Hát ez nsgyon ratyi legalább a grafikán javithatak volna!!!!!!!!!!!!!
8.
8.
csabcsi
Szerintem is kurva jó a sims 2 minden kiegészítőjével együtt! de a legjobb az évszakok

7.
7.
Espio
Istenem, imádom...

Egy újabb szelet a mennyből. Nem értem mi bajotok van. A Sims 2 az egyik kedvenc PC Szoftvercsaládom. Egyébként csak hogy tudjátok a kategória neve minikiegészítő. Minél több annál jobb. Szerintem aki még nem játszott vele az ne szidja, aki meg játszott vele, de nem tetszik neki, az is kultúráltan fejezze ki nemtetszését. Szerintem érdemes megvenni, habár én egy 1500, 2000-es árat tartok korrektnek. Adjatok a játéknak egy esélyt. Nézzétek, a Top10ben benne van. Számomra is a Top10 egyike...
6.
6.
Carbon
Én aztán megnem veszem, de az is biztos h le se töltöm. Ezeket a kacatokat nevezik kiegészítőnek? Ugyanmár... Sajnos az EA-ből egy pénzéhes disznő cég lett. Nah kiváncsi vagyok h milyen lessz a következő NFS. Ha ezt is elszarják mind a Carbont...
5.
5.
Avium
nem ertem miert baj h emberek megveszik?

1. nekik ez jon be, neked mas, megse szolnak meg erte

2. ha az emberek nem vennek meg akkor a kis warezmajmoknak elobb utobb elfogyna a letoltheto jatek aztan mehetnenek koznolozni.
4.
4.
ldavid
az a baj vannak olyanok akik még ezeket is megveszik
3.
3.
TOM X
de abból nem lenne annyi pénz nekik!
2.
2.
devidbecsi
Azt nem értem hogy kiadnak vagy 100 kiegészítőt, ahelyett hogy a 3-ra koncentrálnának, és mondjuk abba lenne benne mindez.
1.
1.
General Thomas
Bármennyire is azt mondom hogy jók eze ka kiegek, de a Stuff az NEM KIEGÉSZÍTŐ! Az annyinak felel mintha az oldalról leszednmél cuccokat. De azért kiegészítőként adják. EA....no comment :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...