Itt nézhetitek vissza a Ubisoft Forwardot!

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 12.
  • Videó
Link másolása
Ma este 21 órakor veszi kezdetét a Ubisoft livestreamje, ahol a francia kiadó egyéb meglepetések mellett olyan címekkel készül, mint például az Assassin's Creed: Valhalla, a Far Cry 6 vagy a Watch Dogs Legion.

Másokhoz hasonlóan a Ubisoft is digitálisan tartja meg az idei E3-ra tervezett előadását, azonban hogy a játékaira még nagyobb figyelem irányulhasson, június helyett júliusra tolta a műsor vetítésének az idejét.

A ma este 9-kor induló Ubisoft Forwardban olyan nagy húzónevekre számíthatunk többek között, mint például az új Assassin's Creed, a Far Cry következő epizódja, a Watch Dogs Legion, de valószínűleg szó esik majd a Rainbow Six: Quarantine-ról és a Gods and Monstersről is.

Valamint ne felejtsétek el, hogy a zelőadás egész ideje alatt ingyenesen bezsákolható lesz a Watch Dogs 2 PC-s verziója!

Update! A műsor lement, itt nézhetitek vissza:

18.
18.
JohnSpartan
2 olyan cím amin már hús sincsen nem hogy még bőr, és 1 ami alapból hulladèk, és a kis projekteket ne is emlegessem. A legundorítóbb fejlesztő brigád ami valaha létezett... nem is értem miért és miből is profitàl az ilyen.
12.
12.
medson
Na jó azért az új Far Cry tetszetős, főleg Gincarlo Esposito miatt.
11.
11.
Gykrizsi
Piszok izgalmas volt. Persze Sam Fisher most is ott volt, hogy huzzák az agyamat.
10.
10.
medson
Nem szoktam konteózni de most úgy érzem direkt csinálják hogy nézzed paraszt, hátha közbe sikerül a login
9.
9.
manderel
#3: Na az tényleg jó lenne. Sajnos nagyon hanyagolja a Ubi azt a franchiset, túl rétegjáték.
8.
8.
Provi
Don't worry! We'll be giving out the rewards to all of you, even if you were unable to log in successfully. Sit back and enjoy the show!

Ez legalább korrekt, ha tényleg így lesz :D
6.
6.
bukall
Épp akartam is kérdezni, hogy küzd-e valaki hasonló problémával? :D 20 perce próbálkozom a belépéssel.
5.
5.
medson
Nevetséges , nem lehet belépni xD
4.
4.
Provi
"ingyenesen bezsákolható lesz a Watch Dogs 2 PC-s verziója!". Ehhez csak lényegében be kell lépni a fiókba, ami gyakorlatilag képtelenség :/
3.
3.
carbon based
Ha már kívánságosdi... Én egy új Heroest szeretnék, nem mobilosat :)
2.
2.
+1

Szerintem egyszerre több Splinter-t is be fognak jelenteni és jó minőségű játékokkal fognak kapitalizálni a MGS vesztén... Ja várjál, ez egy Ubisoft-os hír?
1.
1.
Gykrizsi
Várok egy Splinter Cellt, remélem nyílt világú lesz, az ellenség egy őrült diktátor. Valami jó dzsungeles környezet, járművek, és mondjuk outpostokat kellene foglalgatni. Persze ez jöhet pepitában Perzsiában is, király lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...