Gripper - ne ereszd el a szeretteid szívét!

  • Írta: szlav
  • 2020. július 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Gripper egy megható történettel rendelkező, izometrikus nézetű autós akció-szerepjáték, amelyben óriási robotszörnyek mellkasából tépkedjük ki a szeretteink szíveit. Igen, mi is érezzük, hogy elég vad kombó ez.

Vannak azok a játékok, amik szabadon vegyítik egy-két népszerűbb zsáner jellegzetes elemeit, meg van a Gripper, ami egyszerre nyílt világú akció-RPG és történetközpontú autós kaland. Szerencsére kaptunk egy előzetest is a bejelentés mellé, a látottak alapján pedig sokkal meggyőzőbbnek tűnik az alkotás, mint amire számítani lehet.

A főszerepben None, egész pontosan None autója áll - ezzel a négykerekűvel fedezhetjük fel a szörnyű gépszörnyetegek által uralt világot. Fontos szerepet játszik majd a kocsink vontatókötele, amellyel magunk után húzhatunk lőtornyokat, vagy robbanóhordókat, amiket egy ügyes mozdulattal az ellenfelünk arcába vághatunk. A történet is egész érdekesnek és érzelmesnek ígérkezik, úgy tűnik, hogy az egész körítés egy óriási metafora a családi kötelékekről és a megbocsátásról. A legfőbb feladatunk a gyakorlatban ugyanis az lesz, hogy a játék főellenfeleiből kitépjük a családtagjaink és egyéb szeretteink szívét - elég rideg fordulat.

A Gripper 2021-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...