Csak a játékokról szól majd az új Xbox-show

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 18.
  • Teaser
Link másolása
Miután a májusi Inside Xbox után sok kritika érte, a Microsoft ezúttal igyekszik a lehető legpontosabban kommunikálni, hogy mire számíthatunk majd a jövő heti bemutatójuk során.

Július 23-án újra bemutatózik a Microsoft, ezúttal az Xbox Series X játékai kapják a főszerepet. Először láthatjuk a Halo Infinite kampányát, új látnivalókat és részleteket kapunk a korábban már bejelentett címekhez, és természetesen meglepetésekre is számíthatunk.

Az Xbox Games Showcase azonban csak és kizárólag a játékokról szól majd, a Microsoft első számú marketingese, Aaron Greenberg igyekezett jó előre leszögezni, hogy semmilyen hardveres bejelentéssel nem készülnek a műsorra, vagyis az Xbox Series X árazásáról, illetve megjelenési dátumáról sem itt fog lehullani a lepel, és a Lockhartot sem villantják majd meg.

A durván egy óra hosszú streamet a YouTube-on, a Facebookon, a Twitchen és a Twitteren keresztül követhetjük majd (Mixer ugye már nem lesz addigra), méghozzá 1080p/60 fps minőségben. Később 4K-s felbontásban is elérhetjük a látnivalókat természetesen.

21.
21.
Bluverkill
#20: A MS nem kérte meg a Obsidiant hogy készítsenek egy ilyen játékot. Ezt egy alkalmazot vetette fel. Az MS meg szabad útat adott neki.
20.
20.
#17: Pontosan ezért nem haragszom az Obsidian-ra egy engem pont nem érdeklő multis cím miatt. Annyira tartom jópofának, hogy trailert, videót nézek róla, mert mégis Obsidian. Utána meg úgyis jön az Outer 2. Most már a Microsoft pénzéből megy a buli, ők meg gondolom rendeltek egy ilyen könnyed címet. De legalább olyat, amit nem 20 év volt elkészíteni. Minden esetre én a következő AAA játékukat várom.
19.
19.
Ooorky
#17: Outer Worlds DLC ami akkora mint maga az alapjáték, esetleg World in Conflict Soviet Assault stílusban az alapjáték sztorijába belefűzve a bővítést...
Akkor Karácsonykor 110%, hogy Xbox series lesz a fa alatt.
18.
18.
Marcus88
#17: Meglátjuk,úgy legyen!
17.
17.
adamsfamily
#13: Mondjuk a Ninja Theory és az Obsidian/Inxile szerintem esélyes hogy normális pénzügyi támogatással fasza játékokat dob össze.Eddig az anyagiak voltak a gondok.A Hellblade nem lett rossz csak érződött,hogy nem volt lóvé.Az Obsidian meg elég sokat letett már az asztalra(Fallout NV,SW kotor2,South Park,Outer Worlds,Alpha Protocol,Neverwinter nights,Dungeon siege 3).
16.
16.
Ooorky
COD Modern Black Ops Warfare VIII/2
15.
15.
14.
14.
Bluverkill
Azt se felejtsük el hogy a pre-showban is lesznek meglepetések: https://mobile.twitter.com/aarongreenberg/status/1284253337005592576
13.
13.
Marcus88
#12: Nem kétlem,hogy lesznek még címek,csak a minőség kérdéses!
12.
12.
ABorealis27
#10: "A többi címüktől nem várok sokat"
Naaa. Age of Empires IV biztos lesz a tavalyi E3 trailer után. Az Obsidian és az inXile is csak mutat valami prealfa cuccot vagy egy cinematic trailert valami készülő RPG-ről.
Biztos lesz meglepetés is, hiszen valószínűleg nem malmoznak a felvásárolt stúdiók.
Egy multis cím is fix, hogy lesz. Mondjuk engem hidegen hagy, de sokakat nem.
11.
11.
mephi
Meg fogom nézni, mert kíváncsi vagyok, hogy mit képesek kihozni magukból. De ha nagyon őszinte akarok lenni, nagy csodára én nem számítok.
10.
10.
Marcus88
#2: Én is kb ezekre számítok Halo,Hellblade,Fable,Forza.
A többi címüktől nem várok sokat.
8.
8.
kamgecam
Ez jó! Kíváncsian várom a belső fejlesztéseiket! Hátha rájöttek hogy kellenek a system-seller címek!
6.
6.
Ps fanboy
#3: Ui: Viszont a most jövő genben már valóban lehetne értelme újra előhúzni.
5.
5.
leviske
Úgy viszont elég kicsi az esélye, hogy az SS augusztusban érkezzen, ha most sem mutatják be. Bár bután is mutatna, ha az olcsóbb variáns hamarabb jönne, mint a "zászlóshajó".
4.
4.
Ps fanboy
#2: Én a sokakkal ellentétben nem nagyon csodálkozom és valahogy nem is sajnálom, hogy annó elkaszálták a Scalbound-ot. Szerintem ott a készítők (már amit addig mutattak belőlle) kissé túlválalták magukat. Már amennyire én láttam ismerve a koncepciót nem tudom hogy ált volna az össze teljes játékként, hogy az ne menjen a minőség kárára és még élvezhető is legyen.
3.
3.
Ps fanboy
#2: Én a sokakkal ellentétben nem nagyon csodálkozom és valahogy nem is sajnálom, hogy annó elkaszálták a Scalbound-ot. Szerintem ott a készítők (már amit addig mutattak belőlle) kissé túlválalták magukat. Már amennyire én láttam ismerve a koncepciót nem tudom hogy ált volna az össze teljes játékként, hogy az ne menjen a minőség kárára és még élvezhető is legyen.
2.
2.
tyber16
#1: Szintén. Szerintem bejelentik a Fable 4-et, bemutatják a Forza 8-at és én titkon reménykedek egy Scalebound bejelentésre is. :D
1.
1.
Marcus88
Kíváncsian várom,remélem oda teszik magukat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...