Hatrészes The Witcher-előzmény készül a Netflixre

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix nem ül tétlenül a The Witcher-jogokon: miközben gőzerővel készül a The Witcher-sorozat második évada és a Vesemirről szóló anime, a szolgáltató bejelentett egy előzményszériát is, ami a witcherek eredettörténetét dolgozza fel.

A Comic-Con utánra is tartogatott meglepetést a Netflix, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy hatrészes élőszereplős előzménysorozatot készít a The Witcherhez, amelynek a története 1200 évvel korábban játszódik, mint az alapszériáé, és a witcherek eredettörténetét meséli majd el.

A The Witcher: Blood Origin felett Lauren Hissrich, az eredeti sorozat showrunnere, valamint Declan de Barra, az Of Banquets, Bastards and Burials című epizód alkotója bábáskodik majd. Rajtuk kívül a The Witcher-regények írója, Andrzej Sapkowski is közreműködik a munkálatokban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikorra készülhet el az új spin-off, de a rajongóknak így is lesz mit nézniük, elvégre hamarosan újra forog a Henry Cavill-féle adaptáció második évada, és egy animére is számíthatunk Vesemirrel a főszerepben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...