Brit toplista: mindent letarolt a Nintendo

 • Írta: fojesz
 • 2020. augusztus 10.
 • Toplista
A Nintendo uralja a brit játékeladási toplistát, a tízes élbolyból hat pozíciót foglalnak el a Switch-exkluzív megjelenések. Az aranyérmet újra az Animal Crossing: New Horizons tudhatja magáénak.

A dobozos játékeladásokat számláló brit eladási toplista első tíz helyéből hat olyan játéké, amely kizárólag a Nintendo Switchre érhető el: az aranyérmes az Animal Crossing: New Horizons, rajta kívül pedig a Mario Kart 8 Deluxe, a Minecraft, a Paper Mario: The Origami King, a Ring Fit Adventure és a 51 Worldwide Games sorakozott fel az élbolyban. (A Minecraft esetében kifejezetten a Switch-verzióról van szó.)

A múlt héten még első helyezett Ghost of Tsushima így lecsúszott a második helyre, ezenkívül a FIFA 20-nak sikerült még előrefurakodnia, méghozzá egy jó kis leárazást követően. Érdekes látni, hogy míg az F1 2020 a hatodik lett, addig a szintén codemasterses Fast & Furious Crossroads csak a tizenhetedik helyen tudott nyitni. A jegyzőkönyv kedvéért arra is térjünk ki, hogy a The Last of Us: Part II nyolc hét után kihullott a legjobb tíz közül.

 1. Animal Crossing: New Horizons
 2. Ghost of Tsushima
 3. Mario Kart 8 Deluxe
 4. FIFA 20
 5. Minecraft (Switch)
 6. F1 2020
 7. Paper Mario: The Origami King
 8. Grand Theft Auto V
 9. Ring Fit Adventure
 10. 51 Worldwide Games
15.
Ooorky
#14: Az enyém jövő héten lesz 2 éves, egy bal analógot cseréltem utángyártott kínaira (majd wd40 kezelés után vissza), mert drift-elt, más probléma eddig nem volt vele (akku mintha kezdene gyengülni, de ez minden li-ion cuccról elmondható).

Játékok tényleg drágák, de használtan is tartja az árát, sokkal jobban, mint egy PS4 játék, én sokat direktbe cserélgettem másikra miután ráuntam.
Kiegészítő meg szigorúan aliexpress-ről, nevetséges áron vannak a licenszelt cuccok (200ft-os összecsukható állvány 4000ft-ért...)
Fényerővel nekem is volt bajom, de abban a szituációban a telefon kijelzőjét se láttam, úgyhogy az is csak sötét szobában használható szutyok ezek szerint :D
14.
Neotechtr
#10: Én az elmúlt hónapban folyamatosan vacilláltam, hogy vegyek-e egy Switch-et, de hasonlóra jutottam. Tényleg nem a pénz az akadály, de amilyen árban adják most és amilyen drágák hozzá a játékok... Tényleg az van, hogy olyan a minőség, mint ha az alibabáról rendelted volna fél éve (és ma jött meg), de már rossz. Abszolút meg sem közelíti egy PSP, vagy Vita szintjét, de szerintem ennél gagyibban gyártott konzolt még nem is hordott a hátán a föld.

És ezzel nem a rajongókat, vagy a felhasználókat akartam megbántani, mert úgy nekem is tetszene a gép és van rajta játék, ami bejön. Pont ezért gondoltam, hogy veszek egyet. 600€ lenne újan 4 kazettával. (207.000 Ft) Ennyiért már szerintem Series X is lenne, lol. De nem az, hanem becsüljük már meg és értékeljük a dolgot. Csakhogy ennyi pénzért nem lehet ilyen minőséget árulni és vásárolni, mert ez szétporlad az ember kezében. Nem olyan lesz, mint a SNES, hogy még mindig el van rakva és pörög, ha bedugod. Ezt a cuccot, ha elkezded használni, akkor instant megsemmisül.
13.
Ooorky
#10: "Kibaszottul tularazott mert sok a hulye azert kaszalnak pofatlanul."

Ezzel leírtad az összes sikeres hardver és szoftvergyártót D
12.
MűszálasLőrinc
#7: Vegyel ra 3 rugoert thumb stick gumit ha mar a nintendonak nem fert bele a 200+ szazalekos haszonkulcs miatt.
11.
MűszálasLőrinc
10.
MűszálasLőrinc
#4: Te se igazan tudod kit kene tisztelni mert a nintendot mondjuk pont nem.
Ha minosegi cuccokbol lenne osszerakva se lenne dragabb 25 meg 40 ezres a hardver es aruljak 65 meg 100 plusszert.
Es meg csak nem is minosegi hanem egypalcas szinvonalu a cucc.
Pont nyaralok. Mondom kiulok a fa ala az arnyekba a switchel egy kicsit doomozni.
Szerinted mennyit lattam max fenyerovel a kijelzobol?
Semmit.
Kezinkonzolrol beszelunk bazmeg ami csak sotet szobaban hasznalhato.
A nintendo nem azert sikeres mert jo. Kibaszottul tularazott mert sok a hulye azert kaszalnak pofatlanul.
Kicsi aksi, szar fenyereju kijelzo ami meg fenyes is ha eppen jatszol a fingast is tartsd vissza mert osszekarcolod a kijelzot.
Az enyem thumb stickjei nem strafelnek hanem kihagynak vagy total koppra tolva ugy viselkednek mintha alig mozditanam ki.
Ez hebe hoba eljon.
9.
Ooorky
#7: Személy szerint azt vettem észre, hogy azok viszik 2-3 havonta szervizbe a switch-üket akiknek nincs is.

8.
Caleon
#4: Miért kellene fanboynak lenni ahhoz, hogy drukkoljunk a következő gen erejének? Van egy faltól falig tévém, jó lenne stabil 4k 60hz.
7.
dvs00
#5: Nem értem miről beszélsz, 9 hónapja használom a V2-est, ebből az első hónap 0-24-ben mai napig semmi baja, se zörgés se recsegés, kotyogás, semmi nincsen, egyedül az zavar hogy mivel handheld-ben játszom kizárólag, maga a készülék és a Joy-Con-ok is kifényesedtek a taperolás/izzadtság hatására ami nem annyira szép.
6.
Yanez
#5: Milyen jó lenne, ha egyszer összeállna az MS, Sony meg az N, és piacra dobnának egy all-in-one konzolt. Lenne végre minőség, elérhetőség, korszerűség és jó árazás
meg minden játék egy helyen!
5.
RangerFox
#4: A gyártási minőségről nem is beszélve. Aranyos gép a switch, de szétesik a kezemben, a joyconokat meg 3 havonta kell vinni szervizbe driftelés miatt...
4.
Yanez
A fanboyok pedig azt méricskélik mennyire lesz erős a nextgen, ergo hol fog futni az AC meg CoD csillogósabban. Minden tiszteletem a nintendóé, no persze nem minden téren! Az árazások miatt még mindig egy pénzéhes banda!
3.
Ooorky
Minőségi exkluzívokat kell gyártani és ez lesz az eredménye.
Nem két hét múlva -50%-os leárazás mert leült a hype és kutyának se kell.
2.
Neotechtr
Aztán még csak nem is olcsó egy Nintendo játék.
1.
Nothing
A GTAV. még tartja magát! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...