Resident Evil 7 - a legkapósabb Resident Evil

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 15.
  • Biznisz
Link másolása
A Capcom Platinum Titles nevezetű összesítésében szerepelnek azok a játékok, amelyek túllépték az egymilliomodik eladott példányt. A Monster Hunter World magabiztosan vezeti a listát, de a Resident Evil 7 most előretört a második helyre.

A Resident Evil 7: Biohazard 2017-ben jelent meg, hogy folytassa a neves túlélőhorror-sorozatot, és ezzel együtt még jól fel is forgassa. A belső nézetre váltott játék egyértelműen betalált, és régóta a Capcom legkeresettebb címei között van. Legutóbb februárban számoltunk be róla, milyen előkelő helyet birtokol a Platinum Titles listán, ami a japán kiadó egymillió eladott példánnyal rendelkező játékait tömöríti.

Azóta a Resident Evil 7 előretört, a Capcom második legkeresettebbje lett 7,9 millió eladott példánnyal, így a Resident Evil-sorozat legsikeresebb epizódjává is vált, 200 ezer példánnyal maga mögé utasítva a Resident Evil 5-öt. Ennél előrébb jutnia már komoly kihívás lenne: az első helyet a Monster Hunter World tartja több mint 16 millió példánnyal.

A platinajátékok listájának csúcsán egyébként öt Resident Evil is helyet foglal. A Resident Evil 3 remake-je, amely gyengébben teljesít a második rész felújításánál valószínűleg nem lesz képes feljutni a top 10-be, de a jövőre érkező Resident Evil: Village előtt azonban még nyitva áll az út egy, a Biohazardhoz hasonló bravúr bemutatására.

16.
16.
Ps fanboy
#14: Vagy a Végetnemérő Gonosz?
14.
14.
Guba32
#13: Mi lenne a legkifejezőbb,legfrappánsabb magyar fordítása a Resident Evilnek?Az örök gonosz?
8.
8.
#5: Nekem a kedvencem a mai napig az eltero szamozas, mert az elejen elcsesztek ;-) Dynasty Warriors, ez meg egy verekedos cim volt, majd jott a Musou resz, erre Japanon kivul mivel nem tudtak hogy forditani, jo lesz az 2-nek...es igy a mai napig ha jon egy resz az Japanban 1 szammal kevesebb, tehat ami nalunk Dynasty Warriors 9, az naluk meg csak 8, kegyetlen luzerseg ;-)
3.
3.
Most akkor ez a legresidentebb evil, vagy a legevilebb resident?
2.
2.
h.jozsa
Jó is voltt!.....a legjobb rész szerintem!
Para és a grafika is rendben voltt.
Ha ezen a vonalon mennek tovább,akkor én vevő vagyok a következő részre is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...