Hei$t - Bankrablós játék a Bards Tale alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters kiadásában idén ősszel fog megjelenni PC-re, X360-ra és PS3-ra az inXile Entertainment új bankrablós akciójátéka, a Hei$t.
A Codemasters kiadásában idén ősszel fog megjelenni PC-re, X360-ra és PS3-ra az inXile Entertainment új bankrablós akciójátéka, a Hei$t.


1969-et írunk, a helyszín San Francisco. A híres bankrabló felmenőkkel rendelkező Johnny Sutton éppen most szabadult a börtönből, ám Sal bácsikájával máris új bandát hoz létre, melynek célja a környék legzsírosabb bankjainak megkopasztása, valamint mindenidők a legnevesebb kasszafúró csapattá válása.

A játékosnak Johnny-t irányítva persze nem lesz egyszerű dolga, hiszen minden banknak saját védelmi rendszere van, mindegyik kirablásához más-más tervekre és eszközökre lesz szükségünk. Lehetőségünk lesz még éttermeket, páncélautókat és éjszakai klubokat, bárokat is útba ejteni majd vagyonszerzés céljából, azonban azzal számoljunk, hogy egy-egy akció után a rendőrök komolyan ránk fognak akaszkodni, s nem nyugszanak majd addig, míg le nem sittelnek bennünket. Tehát csak óvatosan!
2.
2.
felegyi
Biztosan kemény játék lessz,csak nehéz kivárni!
1.
1.
General Thomas
Remélem ze is tele lesz a főhős hülye beszólásaival, a Bard's Tale-ben ezek votlak a legjobbak :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...