Black Ops: Cold War - részletek a kampányról

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 3.
  • Hír
Link másolása
Dan Vondrak, a Raven Software kreatív igazgatója mesélt nemrég a Call of Duty: Black Ops - Cold War egyjátékos küldetéseiről, ami mellé néhány rövid videót is kaptunk, hogy vizuálisan körberepítsenek a taglalt pályákon.

Vondrak elmondása szerint a sztori, akárcsak a 2010-es Call of Duty: Black Opsban, visszaemlékezések alapján lesz bemutatva a játékosnak, így a szereplőkkel együtt próbálhatjuk majd meg kibogozni az események összekuszált fonalát.

Az első pálya, amibe bepillantást kaptunk, egy amszterdami pub, ami szintén egyfajta tisztelgés az eredeti Black Ops kubai missziója előtt. A Nowhere Left to Run elnevezésű küldetés nem fog egy disznó-öböli konfliktusba átfordulni, de itt is egy kiemelt fontosságú személy elfogása a célunk, aminek következtében keresztül kell majd verekedjük magunkat a holland főváros háztetőin is.

A következő pálya egy szintén nosztalgikus emlékeket felidéző vietnami helyszín, amiből többre is számíthatunk majd a kampány során. Vondrak külön kiemelte, hogy a Fracture Jaw-nak elkeresztelt pályán minden eddiginél jobban átélhetjük majd a dzsungelekben és rizsföldeken lezajlott összecsapások borzalmait.

 

Az utolsó helyszín, amibe egy rövid betekintést kaptunk, a Desperate Measures nevet kapta, ahol egy, a Szovjetunió szívében található KGB-főhadiszállásra kell majd észrevétlenül beszivárognunk. Természetesen nem is egy vérbeli Call of Duty-játékról beszélnénk, ha mind a bejutás, mind a kijutás csendben és zökkenőmentesen sikerülne.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint november 19-én PS5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...