Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
Típus:

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.

Black Ops: Cold War - íme, a PS-exkluzív tartalmak

Nemrég kiderült, hogy azok a játékosok, akik a Sony konzoljain ruháznak be a Call of Duty: Black Ops - Cold Warra, azok az exkluzív játékmód mellett még gyorsabban is fognak szintet lépni, mint a többi platform tulajdonosai.

Tárhelygyilkos lesz a Black Ops: Cold War is

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékosai idén már szembesülhettek a dilemmával, és úgy tűnik, a Treyarch játékával sem ússzuk meg a dolgot. A Black Ops: Cold War már a megjelenéskor komoly szeletet vág magának a tárhelyünkből.

Black Ops: Cold War - részletek a kampányról

Dan Vondrak, a Raven Software kreatív igazgatója mesélt nemrég a Call of Duty: Black Ops - Cold War egyjátékos küldetéseiről, ami mellé néhány rövid videót is kaptunk, hogy vizuálisan körberepítsenek a taglalt pályákon.

Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.

Black Ops: Cold War - videón a PC-s verzió

Nagyon közel vagyunk már a Call of Duty: Black Ops - Cold War megjelenéséhez, pontosan ezért az Activision ütemesen bombáz minket az újabbnál újabb videókkal a játékról. A legújabb trailer a PC-s verzió extráit hivatott bemutatni.

Befutott a Black Ops - Cold War launch trailere

Szűk három hét, és rávethetjük magunkat az idei Call of Duty-epizódra, amely a Black Ops közvetlen folytatása lesz, és a hidegháború idejébe kalauzol el bennünket. Lessük meg a launch trailert!