Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
Típus:

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!

Black Ops: Cold War - traileren az ötödik szezon

Jövő héten kezdetét veszi a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone ötödik szezonja, melyhez befutott az első előzetes. Az új helyszín, operátor és fegyverek mellett ismét előtérbe kerülnek azok a bizonyos számok is.

Szexuális visszaélés vádjával perelik a Blizzardot

Úgy tűnik, komoly gondok vannak a fejlesztői kultúrával az Activision Blizzard háza táján. Kalifornia állam perbe fogta a vállalatot a zaklatással kapcsolatos beszámolók és az ezt követő nyomozás után.

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.

PC-n is kihasználja a DualSense-t az új Black Ops

Természetesen eddig is játszható volt PC-n a Call of Duty: Cold War - Black Ops a PlayStation 5 új kontrollerével, de a játékosok nemrég azt vették észre, hogy most már a haptikus visszajelzést és az adaptív ravaszokat is támogatja az FPS.

Ingyen kipróbálható lesz a Black Ops: Cold War

Az Activison nemrég közölte, hogy hamarosan egy ingyenes próbahéttel erősít majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War az összes célplatformon. Az akciós időszak alatt a multiplayert és a zombimódot is kipróbálhatjuk bérmentve.

Black Ops: Cold War - Berlint is ellepik a zombik

A tervek szerint jövő héten újabb ingyenes zombis frissítés érkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold Warhoz, ezúttal Berlin utcáin és metróaluljáróiban kell majd felvennünk a harcot az élőhalottakkal.

Most már PS5-ön is 120 fps-sel pörög a Warzone

A minap kezdetét vette a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, ami rengeteg új kontent mellett végre PlayStation 5-re is elhozta a 120 fps-es képfrissítést a multiba.

E3 2021: Black Ops: Cold War - itt az új roadmap

Napokon belül kezdetét veszi a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone negyedik szezonja. Az előzetest már megkaptuk, most pedig befutott a roadmap is, amely az érkező újdonságokat taglalja.

E3 2021: Bemutatkozott a Call of Duty új szezonja

Egy hét múlva kezdetét veszi a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone negyedik szezonja, melyhez ma megérkezett az első előzetes. A hagyományos multiplayer játékosainak csak egyetlen szót említünk: Hijacked.