Szörnyekkel van tele a Monster Hunter új előzetese

  • Írta: gorien
  • 2020. november 19.
  • Cooltúra
A Monster Hunter-film legújabb előzetese tömve van a franchise különböző monstrumaival. Aki az eddigi reklámanyagokból a szörnyeket hiányolta, annak ezúttal nem kell csalódnia: Diablostól Rathalosig minden van itt.

Míg a Paul W. S. Anderson rendezte Monster Hunter-filmadaptáció első előzetese a történetre koncentrált (a maga szerény módján), addig az új, kínai előzetes már az akciót helyezi a középpontjába. Van itt mindenféle szörny: Diablos, Nerscylla, Apceros, Rathalos. Meg persze Milla Jovovich és Tony Jaa, ahogy próbálják velük felvenni a harcot.

A filmadaptáció története egy katonacsoportra fókuszál, amelet a Jovovich által játszott Artemis vezet. Ők kerülnek át egy, a mi világunkon túl létező dimenzióba, amelyet óriási szörnyek laknak, akiken nem fog a golyó. Szerencséjükre a rejtélyes Vadász megtaníthatja őket, hogyan kell legyőzni a monstrumokat.

A Monster Hunter-film december 4-én premierezik világszerte.

2.
Nate Hope
#1: Ha megnézed a Paul W.S. Anderson által rendezett Resident Evil-filmeket (vagy kvázi bármelyik részt), ott sem emlékeztetnek túlzottan a látottak a játékokra, szóval ebből a szempontból hozza a megszokott "színvonalat" a Mester.
1.
Gabesz0213
Javítsatok ki ha tévedek, de engem ez a látványvilág nem igazán emlékeztet a játékra. Mondjuk az is igaz, hogy kb addig mentem vele, amíg bejutottam egy ilyen bazi nagy városba (kb 20-30 perc).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...