HeatWave - sandbox túlélés és stratégia

  • Írta: gorien
  • 2020. december 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idő: 2080. A helyszín: Alaszka, az éghajlatváltozás által sújtottan, orosz megszállás alatt. A te feladatod egy gerillamozgalom megszervezése a vadonban, növelni és életben tartani a csapatod, majd pedig lecsapni, ha eljön az ideje.

A lengyel Perimeter Games fejlesztése, a HeatWave egy sandbox túlélő stratégiai játék lesz, ami az alaszkai erdőségekbe kalauzolja a játékost. A feladatunk egy gerillamozgalom létrehozása, bázis alapítása (és elköltöztetése, ha megtalálják az ellenséges erők), valamint a csapatunk erősítése és életben tartása. Ha nem válunk a körülmények áldozataivá, össze is csaphatunk a megszálló orosz erőkkel.

A sandbox túlélősdit valós időben irányíthatjuk, míg a harcokat körökre osztott módon fogjuk megvívni. Szervezkedés közben különböző NPC-kkel és településekkel is kapcsolatba léphetünk, más frakciókkal diplomatikus kapcsolatot is ápolhatunk. A legfontosabb feladat persze az, hogy a táborod túléljen, hiszen a vadonban az erőforrások korlátozottak, és az ellenség is folyton téged keres.

A HeatWave PC-re és Nintendo Switchre fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...