Augusztus 3-án kezdődik a BlizzCon 2007

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 12.
  • Rendezvény
Link másolása
Augusztus harmadikán és negyedikén rendezik meg idén a második Blizzcon-t, a Blizzard saját rendezvényét versenyek, előadások és sok más finomság közepette.
Augusztus harmadikán és negyedikén rendezik meg idén a második Blizzcon-t, a Blizzard saját rendezvényét versenyek, előadások és sok más finomság közepette.

Az eseményt Kaliforniában fogják megtartani, így a külföldről kivándorlóknak a potom száz dolllárba fájó jegy ára mellett az utazási költségekkel is számolniuk kell majd. Természetesen aki viszont eljut a rendezvényre, egy felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb, a szervezők ugyanis remek programokkal zsúfolták tele a két napot. Lehetőség lesz magukkal a cég munkatársaival csevegni (természetesen ezen ponton nem a takarítókra gondolok...), versenyezni, zenét hallgatni és exkluzív Warcraftos, Diablós, Starcraftos cuccokat vásárolni. Aki teheti, menjen el! :)

A 2005-ös rendezvény is remekül sikerült: bejelentették a már boltokba került World of Warcraft: The Burning Crusade-t, rengeteg információt tudtunk meg a konzolokra tervezett Starcraft: Ghost-ról (melynek fejlesztését azóta sajnálatos módon leállították), s többek között fergetes koncertet adott a The Offspring.
5.
5.
ThurGrek
bocs de a wow filmen miért dolgoznának a blizz programozói? a management meg a marketing az lehet h dolgozni fog rajta, de amúgy más nem... mivel nem animált lesz hanem rendes élő emberes film.

Myko: :D:D
4.
4.
General Thomas
és, elő zene lesz a Blizzardos gammákból, ami már megéri magában hogy meghallgassuk!

Remélem lesz a GK-nak egy exclusive besúgójuk akik onnan közvetít, és felvesz mindent! :DD
3.
3.
CULO
ÚÚÚÚ! Nagyon szívesen elmennék! Télleg jöhetne vm fincsi dolog! Akármi! :)))
2.
2.
Myko Alto
Azonnal kérek szépen valami isteni Blizz játék bejelentést, demo-t, alpha verziót, akármit!!!!!! Csak ide veleeeeee!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...