Ashwalkers - súlyos döntések a világvége után

  • Írta: gorien
  • 2021. január 28.
  • Videó
Link másolása
A Life is Strange egyik alkotójának legújabb játékában egy posztapokaliptikus világon kell átnavigálnunk egy csapat túlélőt. Komoly döntések várnak majd ránk, amelyekkel befolyásoljuk a csoport egységét és túlélését.

Hervé Bonin, a Dontnod társalapítója és a Life is Strange egyik alkotója, Nameless XIII néven alapított új stúdiót, ami egy évvel ezelőtt jelentette be első játékát, a Cendres: A Survival Journey-t. A játék újra hallatott magáról, ugyanis címet vált: Cendres helyett Ashwalkersként fog megjelenni. Ezzel együtt azt is megtudtuk, hogy a demója elérhető lesz február 3-9. között a következő Steam Játékfesztiválon.

Az Ashwalkersben egy négyfős csoportot irányítunk, akik a Kupolák Kupolájába akarnak eljutni, az egyetlen helyre, ami biztonságos a vulkánkitörések által elpusztított világban. A feladatunk egyrészt az lesz, hogy biztosítsuk a túlélésüket a vándorlás közben, másrészt azonban súlyos erkölcsi dilemmákkal is találkozunk majd az út során, amelyekben döntéseket kell hoznunk – ez hatással lesz a csoporton belüli dinamikákra is. Az ígéret szerint 34 különböző befejezés van.

Az Ashwalkers: A Survival Journey áprilisban fog megjelenni PC-n.

2.
2.
delphijos
De a trailer elég hangulatos
1.
1.
Viktor_The_Best
Most már ez a trendi hogy a színt is kiveszik a játékból? Legalább nem kell színes monitor hozzá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...