Kiadóra lelt az Assassin's Creed-színész stúdiója

  • Írta: fojesz
  • 2021. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Abubakar Salim a legtöbbünk számára az Assassin's Creed: Origins, esetleg a Raised by Wolves kapcsán lehet ismerős, pedig a színész tavaly egy fejlesztőstúdiót is alapított. Az első projektjüket az Electronic Arts karolta fel.

A Silver Rain Gamest két ember, az Assassin's Creed: Originsből és az HBO-féle Raised by Wolvesból ismerős színész, Abubakar Salim és a BAFTA Games programigazgatója, Melissa Phillips alapította még tavaly, és mint kiderült, az első projektjüket az Electronic Arts karolta fel - vagyis a játék egy EA Originals-cím lesz.

A fejlesztésről lényegében még semmit nem tudunk, az alapítók mindössze annyit árultak el, hogy az első évük sikeres volt, ami leginkább azért érdekes, mert a stúdióban mindenki otthonról dolgozik, nincs irodájuk, pedig mostanra 30 főt foglalkoztatnak a világ minden pontjáról. Erről az Eurogamernek is beszéltek egy videóhívás alkalmával, amely során elmondták, hogy a működésüket az Ori-játékokat jegyző Moon Studios inspirálta részint, amely szintén ezen az elven működik.

Noha a sajtóközlemény szerint a Silver Rain Games "gondolatébresztő" és "innovatív" tartalmakat készít majd, és több médiumot is lefedne a munkásságával, az első projektjük határozottan egy játék lesz. Salim állítólag kifejezetten ügyesen alkot meg világokat, ezért sem akartak leragadni egyetlen médiumnál, Phillips javaslatára azonban úgy döntöttek, hogy egyelőre csak egy dologra fókuszálnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...