Húszéves lett a Serious Sam-franchise

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
Komoly Samu idén húsz gyertyát fújhatott el a tortáján, aminek az örömére a Croteam elérhetővé tette a hivatalos moddingeszközöket a Serious Sam 4-hez, valamint egy nagyobb frissítés is érkezett a 15 éves Serious Sam 2-höz.

Már több mint két évtizede küzd Mental hordái ellen a tornacsukájától és farmergatyájától elválaszthatatlan Sam "Serious" Stone, akinek a szülinapját megünnepelve a Croteam most jelentősen leakciózta a széria játékait a Steamen.

Horvát szomszédaink emellett bejelentették, hogy megérkezett a moddolás lehetősége a Serious Sam 4-hez, így most már a Valve platformján keresztül elérhető az érdeklődök számára a Serious Editor 2021 - méghozzá teljes Steam Workshop-integrációval. Az egyik veterán fejlesztő elmondása szerint a modderek mindig is a közösségük gerincét képezték, és már alig várják, hogy lássák, milyen modokkal állnak elő Sam legutóbbi kalandjához.

Az ünneplés viszont itt még nem ért véget, hiszen 15 évvel a premierje után egy újabb frissítést kapott a Serious Sam 2 is. A 2.90-es update nemcsak számos bugot takarít ki a retro FPS-ből, de kezelőfelületét is a modern kijelzők felbontásához igazítja, valamint tizenkét új multiplayer pályával bővíti az eddigi felhozatalt. Ezek mellett Sam megtanult sprintelni és rocket jumpolni ebben az epizódban is, a fegyverarzenálja a lángszóróval és a BeamGunnal egészült ki, illetve mostantól már mind a két kezében forgathat egy-egy fegyvert, amiknek a kombinációja az ízlésünkre van bízva.

1.
1.
Extol
Érdekes, nem mintha tömegeket vonzana 15 év után egy pár új map
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...