Resident Evil: Village - videón a craftolás

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 15.
  • Videó
Link másolása
Remélhetőleg felkészültetek, hogy a mai nap a Resident Evil-széria soron következő epizódjáról fog szólni! A Capcom esti műsorát most beelőzte a Game Informer egy videóval, amiben a játék fejlesztési rendszerébe pillanthatunk bele.

Dörzsölhetik a tenyerüket a Resident Evil-rajongók, hiszen tegnap egy rakás concept art futott be a sorozat legújabb illesztéséről, valamint ma este egy újabb online előadással jelentkezik majd a Capcom. Addig sem maradunk azonban Village nélkül, most ugyanis a Game Informer osztott meg egy exkluzív anyagot, amiben ezúttal a játékban elérhető fejlesztési rendszer került terítékre:

A tárhely-menedzsment és a craftolás eddig is szerves része volt a szériának, ami viszont újdonság, hogy Duke - a játék hébe-hóba felbukkanó árusa - most már a levadászott állatokból kinyert alapanyagokból is képes olyan recepteket készíteni, amelyek permanens bónuszokkal ruházzak fel Ethant.

Szintén Duke-nál tudjuk majd elverni az összeharácsolt lejt is, amiből a lőszer és az egyszerhasználatos tárgyak mellett itt vásárolhatunk fegyverfejlesztéseket is.

9.
9.
JohnSpartan
Mint ahogy én is amikor olvastam... XD

Minden esetre eggyik Resiben sem találkoztam megoldhatatla fejtörővel... talán a 7-ben volt egy rész amikor kicsit tőrni kellett a fejemet de az sem volt valami hű de megerőltető. Az igaz hogy talán a 6-ban volt a legkevesebb fejtörő de, az meg azért volt jó mert sok karaktert vissza hoztak és mindeggyik campány kicsit különbözött a többitől.
8.
8.
csoki0619
6.
6.
Guba32
#5: De úgy is lehet mondani,hogy azoknak jön be,akiknek vagy
nincs vagy nem szeretik(lusták) használni...
5.
5.
crytek
#3: Más vonal a 2 játék. A Resi 6 inkább a Resi 5 féle darálós fajta embereknek való..(nekem is ezek jönnek be jobban)
4.
4.
JohnSpartan
Eddig nagyon úgy gondoltam hogy várok vele pár hónapot de, lehetetlen küldetés lenne. Resi 4 nosztalgiám van teljesen ettől a videótól. A 4 volt mindig is a nagy kedvencem játékmenetben és ugyan azt látom itt is vissza. Úgyhogy elő is lesz rendelve...

A 6-ot is kipörgettem pár hete minden karakterrel és azt kell mondjam hogy az sem volt annyira rossz mint amilyennek emlékeztem rá.

A 7 meg zseniális volt egy apróság kivételével... "azok a trágya lények nem kellettek volna". Mintha azon akarták volna meg spórólni minden másnak a költségét. Kifejezetten fusztráló volt a 150. ugyan olyan trágya képü lényt fejbe lőni...
3.
3.
Buggy
A Resi 7-et nemrég vittem végig. Én is nagyon nehezen vettem rá magam, de abszolút megérte. Nagyon hozza a Resi hangulatot szóval szerintem fuss vele egy kört. A Resi 6-ot viszont nem tudtam végig vinni, mert annyira nagyon nem tetszett. Ha tetszett a 2 remake akkor a 7 is fog.
2.
2.
Bevallom őszintén, hogy a mai napig sem toltam a resi 7-et. Olyan szinten unszimpatikus nekem az a játék, hogy talán életemben nem volt még ilyen és ez hatalmas erővel taszít attól is, hogy legalább Game Pass-ben kipróbáljam, pedig ehhez még a DLC-k is benne vannak.

Viszont ezt a videót meglátva, nekem a végletekig megpengette a Resi 4 húrokat. Eddig csak valami elnagyolt kastélyról láttam képeket, meg egy 3 méteres, nagy csöcsű nőről. Nem mint ha nem érdekelnének ezek, de most a szakadt helyszíneken a tetőről ugráló konfekcióellenségek és a millió pénzekért fejleszthető dmg koncepciója kihozott belőlem egy bűnös élvezet elképzelést. De tudjátok mit? Fogalmam sincs a 7-ről, de szerintem ez ahhoz képest japán shoot 'em up lesz. Nem kívánok senkinek sem rosszat, de ha mégis az lesz, akkor én tuti megyek lőni XD Persze előtte sasolok majd még videókat és a ha megfelelően agresszív csirkét shotgunnal lövős vacsora miatti mészárlás kategóriába torkollik, akkor szerintem végig is viszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...