Summertime Madness - menekülés a világodból

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas belső nézetű kalandjáték lesz a Summertime Madness, amelyben egy festővel kell kiszabadulnunk a saját maga alkotott világból. A fejlesztés demója már elérhető a Steamen.

A történet főhőse egy festő, aki Prágában él a második világháború idején. A napjait rettegésben, mindentől és mindenkitől elzárva tölti, nem csoda hát, hogy elfogadja annak a rejtélyes idegennek az ajánlatát, aki azt ígéri neki, hogy elmenekülhet az egyik munkájába, hátha ott jobb sora lesz. Nem sejti ugyanakkor, hogy magával az ördöggel kötött üzletet, és a festményében sem az igazi az élet, ezért úgy dönt, hogy kiszabadul onnan.

A Summertime Madness egy belső nézetű kalandjáték, amelyben fel kell fedeznünk a műalkotáson helyet kapott, folyamatosan változó szigetet, közben pedig mindenféle fejtörőt oldunk meg, hogy visszajussunk a világunkba. Az anyagot a Sometimes You adja ki, és a DP Games fejleszti, a megjelenése pedig idén nyáron várható PC-re, később pedig PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is befut. A demó már letölthető a Steamről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...