Next-gen gépekre is megjelenik a Lemnis Gate

  • Írta: gorien
  • 2021. április 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ratloop Games belsőnézetes lövöldözős játéka új megközelítésből alkalmazza a taktikázást: huszonöt másodperces körökre osztva küzdünk a másik csapat ellen. A Lemnis Gate koncepcióját a next-gen konzolokon is kipróbálhatjuk majd.

A Ratloop Games és a kiadónak is felcsapó Frontier a tavalyi Gamescomon mutatta be első közös játékát, a Lemnis Gate-et. A trükk azonban az ezzel a belsőnézetes, taktikus lövöldével, hogy egy időhurkos játékmechanikának hála körökre osztva működik. Minden meccsen huszonöt másodperces körök állnak rendelkezésünkre a cselekvésre.

Ezeket a köröket ötször ismételjük meg egy meccsen belül, is mivel mindig ugyanarról a huszonöt másodpercről van szó, sokféle módon tehetünk keresztbe az ellenfélnek, esetleg menthetjük meg egy korábbi hurokban elhullott, múltbéli énünket. Hét különböző karakterből választhatunk, akik másféle fegyverekkel és képességekkel vannak felszerelve, bőven teret adva így a taktikázásnak, miközben megpróbáljuk az ellenfeleink lépéseit megjósolni és megakadályozni még az előtt, hogy megtették volna őket.

Kétféle játékmód lesz a játékban: 1v1 és 2v2 felállásban is megküzdhetünk másokkal, erre ráadásul online és helyi multiplayerben is lesz lehetőségünk.

A Lemnis Gate 2021 nyarán jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en is.

1.
1.
Viktor_The_Best
Mar megint egy multiplayer bullshit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...