Egy hónap múlva bejelentik a Starcraft 2-t?

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb Starcraft 2-vel kapcsolatos pletykák szerint a Blizzard május 19-én be fogja jelenteni a játékot Dél-Koreában. Erre kíváncsiak vagyunk!
A legfrissebb Starcraft 2-vel kapcsolatos pletykák szerint a Blizzard május 19-én be fogja jelenteni a játékot Dél-Koreában. Erre kíváncsiak vagyunk!

Egy koreai weboldal írja, hogy egy két napos szöuli esemény keretében a cég végre bejelenti majd a méltán népszerű stratégiai játék várva-várt második részét: a partyra a világ minden pontjáról hívnak majd meg újságírókat. Ezek a koreaiak tudhatnak valamit: múltkor exkluzív infókat szállítottak a bejelentetlen játékról, most pedig tudni vélik a premier dátumát - jó hír, viszont, hogy eddig a Blizzard nem cáfolta ezen pletykákat - igaz, nem is erősítette meg őket, azonban terveik szerint készülnek idén egy nagyobb bejelentésre. Feszülten várjuk a fejleményeket!
11.
11.
logoffmeister
Szerintem jó lenne ez is amolyan Warcraft3 szerűen, csak korhoz illő grafikával, jó történettel meg sok-sok hőssel. Ja és ne maradjanak le a mászkálós pályák sem(azok voltak a kedvenceim).
10.
10.
Avium
de a broodwar megvolt es azt gondoltad starcraft2-nek. ertem ^^
9.
9.
Avium
ghost sajna nem lesz :(

en spec sc2-t reszesitem most elonyben :D war3-at meg mindig imadom, de jol esne ugyanaz az urben :D na jo ez hulye megfogalmazas hisz mindketto mas.. masodikkent warcraft4 es csak harmadikkent varnam a dio3-at :) de aztan nekem tokmindegy mi a sorrend csak a blizzard adjon mar ki valamit amit jatszani is tudok mert wow-ozni nemtok.. nekem van eletem ^^



amugy ha mar sc2 laz kezd kitorni, kinek mi a velemenye a war3-bol mar ismert hero-s lvl-ezos megoldasrol? emeljek at starcraft2-be vagy sc2 maradjon meg a jo oreg unit massolos okossagnak? :D
8.
8.
Avium
Meca ha csak ennyire butat tudsz kerdezni akkor inkabb ne kerdezz :D szerinted frozen throne mi volt? warcraft4? vagy a lord of destruction a diablo3? :D atyam...
7.
7.
CULO
Húúúú! Ez nagyon jó hír....remélem nem csak pletyka vagy kacsa hír!

A 3. hozzászólónak igaza van...mindenkinek a polcán ott virítson ám! :)))
6.
6.
LnB
Diablo is készül nem?
5.
5.
fojesz
Na de akkor hogy jelentették be a blizzconon a WoW: BC-t? :) Nekem igazából tök mind1 mikor jelentik be a játékot, de csak etgyék meg végre. :)
4.
4.
Daks
jaja, a ghostot toroltek
3.
3.
logoffmeister
Na ha ez igaz, akkor aztán örömtáncot járok! Kötelező darab lesz mindenkinek, aki szereti a műfajt!
2.
2.
SniperMaister
Hát most már tényleg itt lenne az ideje hogy a jó öreg Starcraft fanokat is kielégítsék végre végre!Mert már herótom van a Warcraft szótol :D!
1.
1.
Daks
Blizz csak nagy expokon jelent be jatekot, még blizzconon sem. Az idei bejelentes az uj WOW kieg lesz, ugyanis hivatalos, hogy ezek utan evente fog megjelenni egy-egy uj (kozepes nagysagu) kiegeszito. Persze ez nem zarja ki a SC2t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...