Íróra talált a Netflix-féle Assassin's Creed-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha a múlt heti Geeked Weeken nem esett szó róla, egy élőszereplős Assassin's Creed-sorozat is készül a Netflixnél. Mostanra az is kiderült, hogy ki írja majd az adaptáció forgatókönyvét.

A Variety írta meg, hogy íróra talált az Assassin's Creed-sorozat, méghozzá Jeb Stuart személyében, aki a Die Hard forgatókönyvírója is volt. A Netflixnek már van némi közös múltja az úriemberrel, hiszen az a Vikings: Valhalla munkálatainál is közreműködött. Stuart ezenkívül olyan filmeket jegyez, mint a Megint 48 óra vagy A szökevény.

A Netflix tavaly októberben jelentette be, hogy a Ubisofttal kötött megállapodása mentén élőszereplős Assassin's Creed-sorozatot készít. Ez csak egy a közös projektek közül: a szolgáltató a Splinter Cellt, a Far Cryt, sőt a Far Cry 3: Blood Dragont is feldolgozza, és ugye a The Division-film is nála készül.

10.
10.
Guba32
#5: Minden rendszer felvilágosultnak tartja magát,a 30-as évek némete,az 50-es évek szovjete,a mai észak-korea,amerika és mindenki.Még az állatokat molesztáló Nero is annak tartotta magát.Szóval ez is olyan kártya mint a náci kb.Mi felvilágosultak vagyunk, ők nem,mindenkinek mást jelent ez a szó,és mindenki bele tud magyarázni a híveknek bármit amit bele akarnak látni...
8.
8.
SLi
#2: na hát az assassins creed aztán tényleg a fehér wasp főszereplőkről ás fejlesztőkről híres :D sokaknak agyára ment már a kultúrharc
7.
7.
kryszisz
#6: Persze, ott meg a túlsó ló másik oldalára estek át már nagyon, de épp ezért jó lenne valami arany középút a 2 között, egy ilyen konszenzusféle. De amíg csak az a 2 választás/irány van, hogy "ez a menő, legyél te is ilyen", vagy "te aberrált mocsok, takarodj a 4 fal közé", addig erre zéró esély van:( Szóval persze ne legyen normális az, hogy a breastfeeding Ausztráliában lassan kirekesztő lesz, és meg akarják változtatni chestfeedingre, de azért a középkor felé sem kellene nyélgázzal robognunk. Mi lesz a következő, a homeopátiások boszorkányoknak lesznek bélyegezve?
6.
6.
Ooorky
#5: A "felvilágosult" nyugatot nézve minél többet engedsz annál többet akarnak.

Pedofilia, mint szexuális irányultság?
Misgendering mint bűntény?
Óvodások hormonkezelése?
Meleg esküvők kiszolgálása akaratod ellenére?

Közben araboknál megköveznek azért ha összeölelkezel a haveroddal...
5.
5.
kryszisz
#2: Amúgy szerintem is túltolják a biciklit (főleg a Netflix meg a Disney), de őszintén szólva amíg (állítólag) felvilágosult, modern országokban olyan undorító törvényeket hoznak, mint most idehaza, addig bármennyire is idegesít ez a PC dolog, szerintem teljesen érthető, hogy ennyire "nyomulnak". Mert itt van 2021, és vannak helyek, ahol még mindig kb. az 1900-as évek elején tart az erről szóló diskurzus, ami azért több mint gáz. És ezt nem legitimálja a "mert mi keresztény-konzervatívok vagyunk, meg kell őrizni az értékeinket" mantra, hiába mondják el 100x. Ha nagyobb lenne az elfogadás (úgy en bloc a világban, nemcsak itthon) biztosra vehető, hogy most azt latolgatnánk vajon milyen lesz a végeredmény, nem pedig azt, hogy leszbikus lesz e a főszereplő.
3.
3.
#2: De még mellé azt is megmagyarázzák, hogy eddig is az volt az összes játékban is.
2.
2.
Ganzer
Akkor tuti afro leszbikus Lesz a főszereplő assassin.
1.
1.
Shao Kahn
Csak ne legyen olyan trágya, mint a Michael Fassbender -es film volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...