GTA Online - versenyzőket vár a Los Santos Tuners

  • Írta: szlav
  • 2021. július 21.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Grand Theft Auto Online legújabb kiegészítője, a Los Santos Tuners, amely az aszfalt és a sebesség szerelmeseinek imponálhat leginkább. A város legújabb autós klubja nem csak az éjszakai életet forgatja majd fel.

Érdemes újra felpörgetni a motorokat, hiszen új autósklub érkezett Los Santos városába. Az LS Car Meet csapata várja az összes olyan játékost, akik szerint sosem düböröghet elég lóerő a motorháztető alatt, de ha azt gondoltátok, hogy a klubtagokat csak az autótuning és a versenyzés érdekli, akkor bizony alaposan alábecsültétek őket.

A tartalmi frissítés tíz kívül-belül rommátuningolható új kocsit, az autóműhely ingatlant, számos új versenyt és hat új Contractot hoz magával - természetesen az utóbbiak is témánál maradnak, hiszen autós rablásokról van szó. Ezek mellett természetesen rengeteg új ruhát, kiegészítőt és egyéb kozmetikai extrát is hoz magával a csomag, csak hogy ne lógjunk ki nagyon a tuningőrültek közül, ráadásul még pár új számot is belecsempészhetünk a rádióba, ha rálelünk a városban eldugott flash drive-okra.

2.
2.
Viktor_The_Best
A GTA 6-ra varunk Rockstar! A GTA 6-ra!!! Ne csinaljatok tobb tartalmat az online-hoz!
1.
1.
Rókalesőcipő
Én régen rengeteget nyomtam. Főleg versenyezni szerettem. A stunt race-eket, transform race-eket toltam meg mikor bejöttek a NASCAR szerű autók bár azokkal is stunt pályákon lehetett nyomni inkább. Gyakorlatilag nem volt más, a sima versenyek amik nem az égben lévő stunt pályákon voltak semmit nem fizettek, pont ezért a kutya nem játszotta őket. Általában a top3-ba benne voltam, de jócskán voltak győzelmek is. Egy jó sorozattal mikor 2x RP meg $ hét volt kemény 100ezreket de akár milliókat is össze lehetett szedni. Ami viszont megölte az egészet az az volt hogy mikor jól mentél és első helyen elhúztál a többitől a játék lelassította a kocsidat hogy a többi muki utolérhessen. Meg voltak akik megálltak a célegyenesekben és mikor jött a mezőny szemből neked mentek. A non-contact versenyek meg olyanok voltak hogy mindig a host nyert mivel ő indult mindig az első helyről. Mindenki kb azon a helyen ért be ahonnan indult, olyankor még szélárnyék sem volt. Farmoltam eleget köszönöm. Gondolom az új verdák is több millába kerülnek. A legelején még a Zentoro volt a legdrágább kocsi kb 800ezerbe került, akinek olyan volt az volt a Jani. Ahogy elnézem itt sem elsősorban versenyzésről van szó. Ahogy látom itt is heistek vannak csak F&F stílusban. Juss el A-ból B-be a szajréval közbe jön rád 50 helikopter meg 30 tank. Én amondó vagyok hogy ideje lenne már nyugdíjazni a játékot. A legjóindulatúbb becsléssel is legkorábban a 10éves évfordulóra tartogatják a 6 bejelentését. Ami kb 2023. És az még csak bejelentés. Az 5öt 2011 őszén jelentették be és 2013 őszén jött konzolra majd ugye +1 év a PC. Úgyhogy 2025-2026-ig szerintem ne nagyon számítsunk a 6ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...