The Last of Us: Part II - ismét felbukkant a multi

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 18.
  • Hír
Link másolása
Egyre kacifántosabb a The Last of Us: Part II többjátékos módjával kapcsolatos helyzet, hiszen amint egy kicsit elfelejtjük, hogy a Naughty Dog még mindig adós a játék ezen részével, akkor azonnal tovább szivárog valamilyen formában.

Lassan már egyáltalán nem tudjuk, hogy mit gondoljunk a The Last of Us: Part II multiplayer részével kapcsolatban, ugyanis a legutolsó pletykák júniusban érkeztek ezzel kapcsolatban, de már akkor is inkább egy külön játék készültére utaltak a szóbeszédek. Most egy lelkes adatbányász leásott a játék kódjának a legmélyére, ahol rengeteg érdekes dologra bukkant.

Specilizer a fenti videóban bemutatja, hogy talált egy meglehetősen nagy, a kampány helyszíneit összeollózó térképet, ami akár a battle royale-őrület helyi megfelelője is lehetne. Az úriember emellett pedig rengeteg nem használt assetet is előhalászott, amik között találunk egy Listen Mode-készüléket, egy kutyanyakörvet és egy katonai telefon kinézetű eszközt. Az első kütyünél könnyű kitalálni, hogy a játékban szereplő hallgatózás képességét erősítheti fel a sisak, a nyakörv feltételezhetően állati segítőkre utalhat, a handheld eszköz segítségével pedig a radarunkat bővíthetjük ki talán.

Ezek a spekulációk persze mind csak az első részben szereplő Factions mód alapjaira hivatkozva születtek, és az is lehet, hogy a pandémia miatt a Naughty Dog már végleg kukázta a The Last of Us: Part II többjátékos módját. A pletykák szerint a csapat már épp PlayStation 5-re hegeszti az első rész remake-jét, valamint a The Last of Us 3 sztorijának alapjai is készen állnak arra, hogy egy új játékban öltsenek testet.

9.
9.
delphijos
#5: A 3.11-be került be a multi. :)
5.
5.
#4: A TLOU első részének a szerfelett sikeres multijában sem sunyultak az emberek, hanem úgy rohangáltak és daráltak, mint egy Doomos faszi vs Duke Nukem találokzón. Ha campelősre csinálnák, akkor nem tudnának pályát készíteni hozzá.

Egyébként a TLOU2-ből szerintem annyira hiányzik a multi, mint a Windows 3.1-ből. Valószínű azt a multi módot kezde fejleszteni a nóti a játék megjelenése után, de azt nem lehetett volna külön eladni és ezért mondta nekik a szoni, hogy készítsenek új multis játékot. Ami készül is. "yay"
4.
4.
JohnSpartan
#3: Engem nem zavarna, mert arra èpítene a meglèvő harcrendszer. Sokkal zavaróbb szerintem ha egy olyan multi címben campelgetnek ahol inkább az akción van a hangsúly.
3.
3.
Ooorky
#2: "Főleg amiatt mert nagyon sunyulós a harc benne. "

Magyarul egy campelős fos lenne amit minden normális multis cím próbál elkerülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...