Multiplayer játékon dolgozik a Naughty Dog

  • Írta: szlav
  • 2021. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Számos pletykát hallottunk arról, hogy a Naughty Dog csapata utólagosan elkészítené a The Last of Us: Part II többjátékos módját, a legfrissebb álláshirdetések azonban egy teljesen önálló online játék érkezésére utalnak.

Habár a The Last of Us egyedi többjátékos módja, a Factions a mai napig aktív játékostáborral rendelkezik, a Naughty Dog mégis online funkciók nélkül szállította a történet folytatását. A későbbiekben azonban Neil Druckmann többször is utalt arra, hogy a Factions (vagy egy ahhoz hasonló) multiplayer mód visszatérhet a későbbiekben, egy ponton pedig még konkrét játékmenet is kiszivárgott a korai fejlesztés alatt álló projektből. Egy szó, mint száz: nyílt titokká vált az online komponens érkezése, a legfrissebb hírek szerint azonban egy egyszerű bővítménynél jóval nagyobb dologról lehet szó.

A stúdió ugyanis új álláslehetőségeket hirdetett a hivatalos oldalán egy scripteléssel foglalkozó fejlesztő és egy pályatervező számára, ráadásul mindkét pozíció kimondottan egy többjátékos projekthez kapcsolódik. A Naughty Dog nem ködösített: a munkaköri leírásokban elárulták, hogy a stúdió első standalone multiplayer játékához keresnek segítséget, melyet éppen olyan ambícióval és minőségben szeretnének elkészíteni, mint a sztoriközpontú alkotásaikat. Ez persze lehet egy teljesen új IP is, de Neil Druckmann korábbi megnyilvánulásai után valószínűbbnek tűnik, hogy a játék kapcsolódik majd a The Last of Us történetéhez.

És ha már történet: ki mondta, hogy egy online játéknak nem lehet nagyszerű sztorija? Hermen Hulst, a PlayStation Studios feje nemrég egy feszes narratívára építő online játékra tett utalást a PlayStation Blogon, így nem lennénk meglepve ha az úriember is a Naughty Dog következő dobására célzott volna.

18.
18.
Guba32
#17: Nyilván ez attól függ,hogy a nagy semmittevésbe történő EQ emelkedés során milyen nemi identitású harci helikpoterként gondol önmagára...
17.
17.
Ooorky
#16: És ha ő nem férfiként hanem harci helikopterként azonosul önmagával?
16.
16.
Guba32
#10: Ne cinikuskodj,ma már nem az a világ van,hogy a férfinak erősnek kell lenni,az már rég a múlt..A férfinak joga,sőt kötelessége bömbölni,ha éppen a Hamupipőkén akkor azon,hogy megmutassa mennyi EQ is rakódott rá az óriási összintelligencia emelkedés során...Ez már nem őskor haver.
10.
10.
Ooorky
#9: Hagyjad szegényt, neki túl sok EQ-ja van, még a Klónok támadása szerelmes monológjait is végigpityeregte, főleg amikor arról beszélt Anakin, hogy nem szereti a homokot.
4.
4.
JohnSpartan
Az évszázad játéka lett baszki! Sehol nem láttam ennyi negatív és pozitív kommentet mint ennél a játèkál! Szerintem pontosan ezt akarták elérni. :)
3.
3.
kryszisz
#2: Hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk...
2.
2.
#1: Egyelőre én sem vágom, hogyan fogják tudni jól összehozni a multi only játékot az LGTVFULLHD+ és genderes propagandákkal, de meglátjuk.
1.
1.
simi
de hát az erőszak rossz, remélem lehet majd szabadon engedni az ellenfeleket, vagy a végén az nyer aki pacifistább.

vagy a meccs végi score board-on, a legtöbb killel rendelkező játékos kap egy üzenetet arról hogy mekkora szemétláda amiért ölt a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...