Multiplayer játékon dolgozik a Naughty Dog

  • Írta: szlav
  • 2021. június 9.
  • Pletyka
Számos pletykát hallottunk arról, hogy a Naughty Dog csapata utólagosan elkészítené a The Last of Us: Part II többjátékos módját, a legfrissebb álláshirdetések azonban egy teljesen önálló online játék érkezésére utalnak.

Habár a The Last of Us egyedi többjátékos módja, a Factions a mai napig aktív játékostáborral rendelkezik, a Naughty Dog mégis online funkciók nélkül szállította a történet folytatását. A későbbiekben azonban Neil Druckmann többször is utalt arra, hogy a Factions (vagy egy ahhoz hasonló) multiplayer mód visszatérhet a későbbiekben, egy ponton pedig még konkrét játékmenet is kiszivárgott a korai fejlesztés alatt álló projektből. Egy szó, mint száz: nyílt titokká vált az online komponens érkezése, a legfrissebb hírek szerint azonban egy egyszerű bővítménynél jóval nagyobb dologról lehet szó.

A stúdió ugyanis új álláslehetőségeket hirdetett a hivatalos oldalán egy scripteléssel foglalkozó fejlesztő és egy pályatervező számára, ráadásul mindkét pozíció kimondottan egy többjátékos projekthez kapcsolódik. A Naughty Dog nem ködösített: a munkaköri leírásokban elárulták, hogy a stúdió első standalone multiplayer játékához keresnek segítséget, melyet éppen olyan ambícióval és minőségben szeretnének elkészíteni, mint a sztoriközpontú alkotásaikat. Ez persze lehet egy teljesen új IP is, de Neil Druckmann korábbi megnyilvánulásai után valószínűbbnek tűnik, hogy a játék kapcsolódik majd a The Last of Us történetéhez.

És ha már történet: ki mondta, hogy egy online játéknak nem lehet nagyszerű sztorija? Hermen Hulst, a PlayStation Studios feje nemrég egy feszes narratívára építő online játékra tett utalást a PlayStation Blogon, így nem lennénk meglepve ha az úriember is a Naughty Dog következő dobására célzott volna.

24.
NemecsekErno
#12: Én a törpe és pisilőspornót szeretem pl. és a he nem mutathatom meg mindenáron úton-útfélen hogyan vizelik le a törpéket dugás közben, akkor mocskos, kirekesztő LGBTGIDTV VAGY!

Az emberek többségének ez a problémája a témával kacsolatban. Talán egy kicsit most segitettem megérteni. Nem egészséges, nem természetes, de mégis megpróbálják belesulykolni az emberbe úton-útfélen, manapság már a játékokban is, hogy "De igen, az! Egészséges is és természetes is!"

Nem lehetne egy játéknak a játékról szólnia és nem pedig olyan témáról, aminek sem a játékhoz nincs köze, sem a többség nem kiváncsi rá.
Vagy ha esetleg mégis kötelező, akkor legyen benne vizelős törpepornó is, hogy a kis nemecsekernőt se rekesszék ki!!!
23.
bitchka
#13: Kurvanagy bajok vannak. Egy akciófilmet hasonlítasz egy drámához.
22.
Ooorky
#21: Látom nagyon képben vagy.
https://i.imgur.com/xtSavzl.png
https://i.imgur.com/No9Y78q.png
21.
Pistons1984
#20: Igen ezen az oldalon a smile az nem igazán divat. Itt az a divat hogy képesek játékokat olyan dolgokért elitélni hogy pl a játék főszereplője milyen szexuális beálítottságú vagy hogy milyen a börszine. Igaz ? -:) nálad ez különös képpen igaz hiszen amikor szóba kerűlt az oldalon hogy a Watch Dogs 2 ingyenesen tölthető te voltál az elsők közt aki igy nigger stb... a cyberpunk 2077-nél is sikerült egy egyedi csoportot megalkotnod aki nem a játék sztorijával a karakterekkal. A tecnikai hibákról beszélt hanem azon problémázott hogy mért lehet transzi karaktert inditani. ( holott meg csak egy választható opció ) itt megmutatkozik hogy valaki menyire ért a videójátékokhóz amikor mindennel el van foglalva csak pont a játékkal nem nem. Ennek az oldalnak a legnagyobb szépsége hogy reménytelen emberekkel lehet vitázni értelmetlen dolgokról.
20.
Ooorky
#19: Pl. most a sok smile-t, amit zavarodott, sarokba szorított konteósoknál szoktam ekkora mennyiségben látni.
19.
Pistons1984
#15: Haver ezt valaki magadfajtával -:) oké -:) Kompenzálni ? Micsodát ? -:)
18.
Guba32
#17: Nyilván ez attól függ,hogy a nagy semmittevésbe történő EQ emelkedés során milyen nemi identitású harci helikpoterként gondol önmagára...
17.
Ooorky
#16: És ha ő nem férfiként hanem harci helikopterként azonosul önmagával?
16.
Guba32
#10: Ne cinikuskodj,ma már nem az a világ van,hogy a férfinak erősnek kell lenni,az már rég a múlt..A férfinak joga,sőt kötelessége bömbölni,ha éppen a Hamupipőkén akkor azon,hogy megmutassa mennyi EQ is rakódott rá az óriási összintelligencia emelkedés során...Ez már nem őskor haver.
15.
Ooorky
#14: Valaki valamit nagyon kompenzálni próbál.
Vagy a pszichológiai tudásod vetekszik egy tegnap született csüngőhasú malacéval, vagy az iq-d.
14.
Pistons1984
#9: Ez amit irtál hogy:

Ha megölhetted volna abby-t és emiatt elveszíted dinát az érthető lett volna, így az egész moralitás sántít

Na itt jön ki az hogy melyikünknek kelene megeröltetni a galaktikus méretű agyát ahogy te fogalmaztál. Amikor a végen Dinával ott vannak a farmon. Akkor elmondja neki hogy minden másodpercben csak a bosszú jár a fejében. És a való életben is igy van ha az emberrel olyan dolog történik amit nem tud feldolgozni és folyton minden percben azon a dolgon kattog az agya akkor az mindenre rá fogja rakni a bélyegét. Nekem pl az egyik haverómat munka után legalább 100 ember szeme lattára agyonverték. És évekig azon agyalt hogy hogyan viszonóza a gesztust. Onnantól kezdve nem tudod társaságban lanni amire rá ment a munkahelye. A nőkről is le volt gond. Elég rossz döntést hozott mert a saját házaban megölte e gyereket és börtönbe ment. Viszont maga a folyamat hogy éveken keresztül katogott az agya odáig vezetett hogy megbolondult.
13.
Akutyafáját
#11: Nem, nincsenek bajok. Van elég ,,deep" sztorija ha belemagyarázol mindent (ahogy a last of us 2-t is agyonmagyarázzák és felistenítik): egy terroristáktól hemzsegő szigeten vagy egyedül, az elrabolt szeretteid keresed, és a dzsungelben meg kell küzdened minden túlélő képességed felhasználva a vérszomjas vadállatokkal, és a kalózokkal. Van ez olyan mély mint a last of us 2.
12.
Pistons1984
#9: És ha nem ad választási lehetőséget a játék akkor mi van ??? Elie azért vesztett el maga körűl mindent és mindenkit mert felemésztete a boszú. Ez a mért nincs választási lehetőség ez olyan hiszti mint hogy manapság ami nem open world játék az csak szar lehet. -:) hány olyan játek van ami félkész defektes szar mint a cyberpunk 2077. Stb... es azoknál meg meg a kétségbe esett mentegetőzés. És itt van egy ilyen játék mint a last of us 2 az meg szar mert nincs benne választás :D esetleg az nem baj hogy a játék elején nincs karakter szerkesztés. ??? -:) -:) -:) sokan olyan baromságokon fent tudnak akadni mint pl hogy a csaj leszbikus -:) nem mindegy ???? Ez kb olyan mint hogy sokan meg azon sirnak ha a jétékban a karakter feka -:) erdekes engem valahogy soha nem érdeketek az ilyen baromságok. -:)
11.
bitchka
#9: Szerintem ha a far cry 3 történetét hasonlítod a last of us 2-höz, akkor vannak bajok.
10.
Ooorky
#9: Hagyjad szegényt, neki túl sok EQ-ja van, még a Klónok támadása szerelmes monológjait is végigpityeregte, főleg amikor arról beszélt Anakin, hogy nem szereti a homokot.
9.
simi
#5: Én csak a játék végére reflektálnék, ellie helyzete csak akkor rossz, ha a világ megszűnik létezni mihint elkezdődik az end credit.
Ha használlod 3 másodpercre a galaktikus méretű agyadat és belegondolsz, dina visszament jacksonba, ellie követi és elmondja mi történt abbyvel (végül megbocsátott neki és elengedte) ezután kér egy esélyt dinától, amire ő mit fog válaszolni? Nem bocsát meg ellie-nek?
A játék próbál mélynek tűnni, de őszintén a far cry 3 jobban kezelte a játék végi morális döntést, volt 1 egyértelmű szemét döntés 1 egyértelmű jó döntés.
A last of us 2 annyira fejlett szuperjáték hogy nem is ad neked választási lehetőséget.

Ha megölhetted volna abby-t és emiatt elveszíted dinát az érthető lett volna, így az egész moralitás sántít
7.
Neotechtr
#5: Te aztán biztos tudod mi van, ha Ubi játékokat hozol fel pont nekem. XD A többi konfekciódumával meg hagyjad már magad, 10 éve is ciki volt.
5.
Pistons1984
#2: Ezért ne játszál te ilyen játékokkal -:) te maradj az egykaptafárá épűlő multiplatform címeknél aztán ott nem kell olyan dolgokon agyalnod hogy történet, főszereplő, politikai nézetek, szexuális bellítotság. Mert azokban olyan nincs. A ubisoft játékait pont a magadfajta embereknek találták ki. Érdekes amugy hogy neked valahogy mindig csak a sony ex címekkel van bajod -:) bezzeg a félkészen kiadott Cyberpunk 2077 az milyen király volt mi ???? -:) a többi kiadó évekig nem fog tudni enyire mély játékot leteni az asztalra mint a last of us 2. A sok buta embernél ment a hiszti, hogy rohadt rendező elcseszte a játékomat mert az elején..... és megakarja velem kedveltetni azt az embert akivel én nem akarok szimpatizálni. -:) menyivel jobb lett volna a sok buta embernek ha ugy alakul minden mint a játékok 99% ban. És a végén a szokásos Walt Disney befejézés. -:)
4.
JohnSpartan
Az évszázad játéka lett baszki! Sehol nem láttam ennyi negatív és pozitív kommentet mint ennél a játèkál! Szerintem pontosan ezt akarták elérni. :)
3.
kryszisz
#2: Hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk...
2.
Neotechtr
#1: Egyelőre én sem vágom, hogyan fogják tudni jól összehozni a multi only játékot az LGTVFULLHD+ és genderes propagandákkal, de meglátjuk.
1.
simi
de hát az erőszak rossz, remélem lehet majd szabadon engedni az ellenfeleket, vagy a végén az nyer aki pacifistább.

vagy a meccs végi score board-on, a legtöbb killel rendelkező játékos kap egy üzenetet arról hogy mekkora szemétláda amiért ölt a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...