Jövőre csúszhat a The Witcher 3 next-gen frissítése

  • Írta: Baloo
  • 2021. szeptember 2.
  • Csúszás
Link másolása
A tavalyi fiaskója után a CD Projekt RED kicsit óvatosabban ígérget dolgokat, ezért nemrég azt nyilatkozta, hogy nincs kőbe vésve se a The Witcher 3: Wild Hunt, se a Cyberpunk 2077 újgenerációs frissítésének idei megjelenése.

Habár az eredeti tervek szerint még az idén napvilágot kellene látnia mind a The Witcher 3: Wild Hunt, mind a Cyberpunk 2077 Xbox Series X/S-es és PlayStation 5-ös frissítésének, a CD Projekt RED tanulva a hibáiból már óvatosabban ígérget hasonló volumenű dolgokat.

A lengyel csapat egy befektetői konferenciahíváson ugyanis elmondta, hogy bár továbbra is az idei év vége a kitűzött céljuk mind a két játék esetében, egyáltalán nem biztos, hogy tartani tudják ezt a dátumot, és nem csúszik jövőre Geralt, illetve V kalandjainak next-gen változata.

Reméljük, azért sikerül a CD Projekt RED-nek összekalapálni minél hamarabb a két játék next-gen frissítését, ha más nem, a magyar modderek biztosan szívesen segítenek majd a munkálatokban.

7.
7.
Caleon
CP-t ilyen állapotban kiadni a kiadó legnagyobb szégyene marad.
6.
6.
#4: Az egyik Switches W3 modolós videóból kiderül, hogy van benne grafikai beállítás, csak alapból rejtve van. Nyilván nem minden játékra érvényes ez, de a witcher PC-s játék, abban benne van a menü. Ettől függetlenül valóban az történik részben, hogy a fejlesztő feltolja a grafikát, csak kár lenne azt hinni, hogy ehhez nekik kell egy videó options menü.
5.
5.
crytek
#4: Plussz a konzol nem olyan hogy csak mert erősebb akkor már minden egyből jobban fut, oda optimalizálni is kell hogy kihasználja a gép erejét
4.
4.
HMoody
#3: Gondolom, eddig nem tűnt fel, de a konzol verziókban nincsenek grafikai beállítások...
3.
3.
Goofey84
A witcher nextgen frissítésén mit kell annyit tökölni feltolják a grafikai beállításokat és kész is van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...