Nézzétek vissza a THQ Nordic évfordulós műsorát!

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 17.
  • Rendezvény
Link másolása
Tíz éve, hogy jelenlegi formájában megalakult az osztrák Nordic Games – amit manapság már THQ Nordic néven ismerünk. A kiadó livestreammel ünnepel, amin hat új játék bejelentését várhatjuk. Nézzétek velünk!

A THQ Nordic két hete jelentette be, hogy műsorral készül megünnepelni a fennállásának tizedik évfordulóját. A kiadó a működését 2011-ben kezdte meg Nordic Games néven a jelenlegi formájában, majd a THQ márka 2016-os megszerzése után nevet váltott. Jelenleg körülbelül húsz fejlesztőstúdió tartozik alá, olyanok, mint a Bugbear Entertainment, a HandyGames, a Gunfire Games vagy a Piranha Bites.

A ma 21 órakor kezdődő műsorban bőven számíthatunk játékbejelentésekre és helyzetjelentésekre, köztük hat teljesen új alkotás felkonferálására is. A Destroy All Humans 2! felújított kiadása várható, de úgy hírlik, hogy az ELEX II is szerepelni fog. A műsor megtekintése mellett két játékot is ingyenessé tett a THQ Nordic, hogy azok beszerzésével vegyük ki részünket az ünneplésből.

Update! Lement a műsor, alább visszanézhetitek.

A show bejelentéseiről itt olvashattok bővebben:

5.
5.
hedzsooo
...Hát ez eléggé faxántos volt, hajrá THQ Nordic! :)
4.
4.
crytek
#3: Ezeket az IP-ket vették meg, ezekből jöhet remake, remastered, új rész bármi ami ezekhez köthető:

https://i.ibb.co/rQX5F8n/THQnordicip.jpg
3.
3.
zsocc-nrg
Bárcsak meg tudnák szerezni a Croc, a Black & White és az Alice jogait :( hogy legalább kapjanak egy remaster-t. Az utóbbi kettőnél az EA csak ül a jogokon, a Croc esetében meg konkrétan nem tudni hogy kinél csücsül...
2.
2.
Gerzson95
Ahhoz képest, hogy nem vártam semmit nem is volt annyira rossz. :D
1.
1.
crytek
Remélem hogy az a 28 még be nem jelentett game ütősebb lesz mint ez a felhozatal...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...