A visszaszámlálás megkezdődött!!!

  • Írta: Drago
  • 2007. május 13.
  • Teaser
Link másolása
StarCraft 2, Diablo 3, esetleg egy újabb MMORPG valamelyik univerzumból, újabb WoW kiegészítő vagy netalántán WarCraft 4??
StarCraft 2, Diablo 3, esetleg egy újabb MMORPG valamelyik univerzumból, újabb WoW kiegészítő vagy netalántán WarCraft 4??

A Blizzard volt oly kedves és beindította tízeroldalát, mely a nagy nevek megjelenési dátumát, és borítóját tartalmazza. Haladunk szépen időrendben. Eddig a WarCraft első és második része van kinn. Az idővonal végén pedig ott a hatalmas kérdőjel. Találgatások jöttek s mentek, vannak melyek esélyesebbek, mint mások. Szombat hajnalban kiderül, hogy mi az igazság és melyik játékot várhatjuk majd messiásként, hogy előremutasson az elkövetkezendő évekre a PC-s játékok terén.

20.
20.
Rage
Sztem SC2 lesz(tt) két okból: 1. Korea SC fellegvár (egyik)

2. Már bejelentették :) Am, sztem a Wow az elég szar, mert a sok hülyegyereket átverik, hogy milyen jó, közben a grafikája meg tele van bug-gal, ráadásul drága, meg Wc-ből sok van, de a 4-diknek én is örültem volna. Amúgy meg tökmind1, hogy melyik jön ki, mind jó leszámítva a Wow-ot, meg a Bc-t. Szal, röviden ennyi :D
18.
18.
ThurGrek
Blackthorne? ennyi erővel a The Lost Vikings-et is folytathatnák lol. WoW motorral mekkora lenne:D egy törpe warrior, hunter meg rogue
17.
17.
fojesz
29: A szombati - koreai - bulinak köze sincsen a Blizzconhouz -az Amerikában lesz.



Egyébként bármi megeshet: hivatalosan tudjuk, hogy készül StarCraft 2, Diablo 3 és új WoW-kieg is. Sőt, állítólag a cég több eddig teljesen ismeretlen címen is dolgozik.
16.
16.
Jenova
Starcraft 2-t a népnek. Kb. annak örülnék a legjobban, amúgy nem maradt ki a felsorolásból a Blackthorne? Tudtommal az egy ős Blizzard játék, sokan nem is emlékeznek rá, megkora vicc lenne, ha azt folytatnák :) Én már megvárom a szombatot és imátkozom, hogy ne valami MMO vagy WoW film, vagy WC4 legyen, WC-ból már kicsit sok volt szvsz.
15.
15.
MadDragon
Starcraft 2 :P

Valamelyik Blizzardos mondta, hogy ő lenne a legboldogabb ember világon ha bejelenthetné a SC2t.

Plusz Dél-Koreában mutatják be, ahol a Starcaft enyhén szólva nagy népszerűségnek örvend.
14.
14.
ThurGrek
én csak annyit mondok, akármi is lesz most, a jövőben számíthatunk új Warcraft-ra, mert a történeti szálat abban fogják továbbvinni, a WoW az épp aktuális Jelenben játszódik, az történetileg nem halad tovább. Plusz ha majd akarnak ilyen újabb nagy kiegészítőt, ahhoz is kellene majd ez a Warcraft 4, mert most már minden helyet megcsináltak ami volt a játékban (igen, Northrend is jön hamarosan), tehát új content miatt is kellene a W4. de most valszeg még nem ez fog jönni. én SC2-re tippelek, annak nagyon nagy a rajongótábora (jó, melyiknek nem), de már rég volt az első része, a D2 sztorija meg amúgy is el lett varrva... és miért adnának ki RPGt amikor arra ott a WoW meg a régi Diablo-k.
13.
13.
faceless
Szerintem t.rolinak(26) van igaza l1en Dio3 meg Starcraft2 is aztán még 1 uj kieg a wowosoknak,aztán mindenki öröl és télleg több pénze lesz a Blizznek mint Bill Gatesnek! Komolyra forditva a szót szerintem vadi új játék lesz és szerintem MMO(sajnos)...
12.
12.
gringos
Én nagyon örűlnék a Diablo 3-nak, annak a legjobban, a Starcraft sem lenne lyan rossz, csak az a kibastott WOW ne jöjjön, az annyira gáz. Hatvanszor jobb játékok vannak nála ingyen(persze ez minden embernél más), ha vagy olyan hogy kifizetsz 2 havonta 7000-t vagy mennyit akkor ok, hülyék is kellenek a világba. DIABLO 3 legyen.
11.
11.
t.roli
Az lenne a legjobb ha mindből kidobnának egy újat...
10.
10.
fefeda
mi van akkor, ha csak etetik az emberek fejet es egy ertelmetlen dontes kovetkezteben kihoznak egy teljesen mas jatekot amivel monnyuk ismet nagyot robbantanak

annyira valoszerutlennek tartom sajat elkepzelesemet h Starcraft 2re szavazok :D
9.
9.
Pekferi
8.
8.
dracox
Starcraft 2 = megelőznék Bill Gates-t a gazdagsági világranglistán..:):):)
7.
7.
skiz0
#11 & #16: Erre tényleg hülyeség alapozni...de most komolyan, ezzel az erővel készítek én is egy Dio 3-as képet, és kiteszem avatarnak msn-re...viszont akkor még megérteném a feltételezésedet, ha az oszt. társad a Blizzardnál dolgozna :DD
6.
6.
skiz0
lol vannak ám következtetések amint látom :D

Diablo 3 nagyon jó lenne tényleg, dehát a Diablo elődök fejlesztőgárdája az felbomlott ugye, és egy részük alapította meg a Flagship Studios-t, (kik éppen a Hellgate: London nevű csodát fejlesztik) szóval...hát nem tudom, reménykedjünk azért még, de én legvalószínűbbnek a StarCraft 2-t tartom akkor is :)
5.
5.
felegyi
Én megmondom őszintén!A Warcraft 4 nek örülnék a legjobbbbbban!
4.
4.
skiz0
ÁÁÁÁ, ez nagyon brutál...megöl a kíváncsiság :D

Remélem én is, hogy nem egy újabb MMO lesz....én lennék a legboldogabb, ha a Diablo 3-at bejelentenék! :D Bár sajna erre szerintem kicsi az esély, de azért reménykedjünk :) Starcraft 2 is iszonyúan jó lenne, annak is nagyon örülnék ;)

Végülis mindegy, csak ne MMO legyen...van már abból elég...
3.
3.
fojesz
Vagyis nem WoW-kiegészítőt jelentenek be. Huh. :) Tuti SC2 vagy Dio3 lesz, mivel ezek készültéről hivatalosan is tudunk. De hát melyik... ez a kérdés. :)
2.
2.
Myko Alto
Nekem már mindegy, komolyan mondom, csak végre derüljön már ki, mi is lesz ez!!!! :D
1.
1.
gringos
Bízzunk a Diablo 3-ban. Nehogy valami szar mmo-t jelentsenek be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...