Arcane - Twitchen is nézhető lesz az első rész

  • Írta: Shifty
  • 2021. október 19.
  • Cooltúra
Link másolása
November elején debütál a Netflixen a League of Legends animációs sorozata, az Arcane, aminek az első epizódját a streamingszolgáltató mellett a Twitchen is lehet majd követni.

November 7-én, vasárnap mutatkozik be a Netflixen a League of Legends régóta készülő első animációs sorozata, az Arcane, aminek első epizódját a Twitchen is megtekinthetik a rajongók. A Riot Games ráadásul sikeresen megyőzte a legnagyobb streamereket, akiknek köszönhetően több mint 30 országban követhetik a rajongók, hogyan is veszi kezdetét Jinx és Vi története. A kezdeményezéssel az a stúdió célja, hogy a különböző nemzetiségű rajongók a saját közösségük körében ünnepelhessék az Arcane bemutatkozását. Azok a rajongók, akik a Netflix helyett a Twitch platformját választják, természetesen exkluzív játékbeli jutalmakkal is gazdagodhatnak a közvetítés alatt. 

Brandon Miao, a Riot Games illetékes munkatársa úgy nyilatkozott, hogy az Arcane elkészítésében nagy szerepet játszott a globális játékosbázis érdeklődése a mélyebb történetmesélés iránt, ezért a stúdió úgy döntött, hogy az első epizódot közösségként együtt nézhetik meg a játékosok. Miao később azzal folytatta, hogy az esemény megtervezésekor szerették volna elmosni a határokat a klasszikus szórakoztatás és az innovatív digitális megoldások között, amelyek növelik a játékosok bevonódását világszerte, valami újat és könnyen elérhetőt hoznak létre.

A történet fókuszában Jinx és Vi karakterei állnak majd. Előbbit Hailee Steinfeld szólaltatja majd meg, aki az Űrdongóból lehet ismerős, hamarosan pedig a Hawkeye-sorozatban lesz látható, mint Kate Bishop, míg utóbbit Ella Purnell kelti életre, aki a közelgő Star Trek: Prodigyben is szerephez jut, legutóbb pedig a szintén Netflixen futott Army of the Deadben volt látható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...