Új címen dolgozik a Yakuzát fejlesztő csapat

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 17.
  • Hír
Link másolása
Masayoshi Yokoyama a Yakuza- és a Judgment-játékokat készítő Ryu Ga Gotoku Studio vezetője egy interjúban elárulta, hogy a csapat jelenleg egy teljesen új címen dolgozik. Így kérdéses, hogy folytatódhat-e a Judgment-sorozat.

A Yakuza-sorozaton és a Judgment-szérián is dolgozó Ryu Ga Gotoku Studio vezetője, Masayoshi Yokoyama a Famitsu magazinnak adott interjúban elárulta, hogy a csapat egyelőre egy olyan játékon dolgozik, ami semmilyen formában nem kapcsolódik egyik sikeres franchise-ához sem.

Ez azt is jelenti, hogy a japán stúdió égisze alatt két játék biztosan készül jelenleg, hiszen a Yakuza: Like A Dragon korábban megerősített folytatásán is gőzerővel zajlik a meló, a mostani rejtélyes projekt előmunkálatai pedig már megkezdődtek.

Ezzel szemben a Judgment-sorozat jövője egyelőre kérdéses, és bár Yokoyama az interjúban azt mondta, hogy továbbra is fontos számukra a franchise, de mint ismert, vita alakult ki a stúdió és a játék főhősét alakító Takuya Kimura színész ügynöksége között. A probléma forrása állítólag a Judgment esetleges PC-s változata, a Segával szemben ugyanis a Johnny & Associates nem szeretne számítógépes kiadást.

1.
1.
Ooorky
Mindegy mi készül, csak a hangulatot és a jrpg vonalat vigye tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...