Kena: Bridge of Spirits - úton a dobozos kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Komoly hiányosságát pótolja hamarosan a Kena: Bridge of Spirits, a játék ugyanis eddig csak digitális változatban volt beszerezhető. A héten viszont PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is befut a fizikai változat, köszönhetően a Maximum Gamesnek.

Az Ember Lab játékát nem csak mi, hanem a rajongók és a kritikusok többsége is imádta, így nem véletlen, hogy az eddig csak digitális változatban beszerezhető ügyességi-kalandjáték hamarosan dobozos kiadást kap.

A Kena: Bridge of Spirits fizikai változata a Maximum Games jóvoltából lesz majd kapható, sajnos csak PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. A PC-s tábor most kimarad, ők továbbra is csak az Epic Games Store-on keresztül tudják majd beszerezni a játékot.

A csomag egyébként 49,99 dollárba fog kerülni és az alapjáték mellett tartalmazni fogja a teljes zenei anyagot digitális formában, illetve kapunk egy exkluzív arany Rot karakterkülsőt, egy egyedi Rot ünnepi sapkát, valamint in-game ezüstöt, illetve kizárólag csak kiskereskedelmi forgalomban kapható matricákat.

A dobozos változatok november 19-től lesznek elérhetőek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...