Többségi tulajdonos lett a Yagerben a Tencent

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 23.
  • Biznisz
Link másolása
A kínai Tencent még a tavalyi év elején vásárolta be magát a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager Developmentbe, mostanra pedig többségi tulajdonos lett a fejlesztőcégben.

A berlini Yager fejese, Timo Ullmann a német Games Wirtschaftnak adott interjúban árulta el, hogy mostanra a cég többségi tulajdonosa a Tencent lett - a kínai óriásvállalat még tavaly vásárolt kisebbségi részesedést a Spec Ops: The Line-t is jegyző csapatban. 

A Yager a The Cycle című free-to-play multiplayer játékának rajtjára készül, úgyhogy értelemszerűen jól jött neki a befektetés, emellett Ullmann szerint egy titkos projektjük is a csőben van már. Mivel ennek a munkálatai a vártnál több időt vesznek igénybe, a Tencent pénze arra is garancia, hogy biztosan fizetni tudják a munkatársaikat az elkövetkező hónapokban.

A Tencent étvágya tehát idén sem hagyott alább, 2021-ben eddig a Klei Entertainment, a Dontnod, a Bohemia Interactive és a Remedy került fel a cég listájára.

2.
2.
szujonor
A The Cycle nem új játék, de most átalakulóban van. Gondolom, kifulladt a koncepció (én szeretem, ma is toltam egy meccset).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...