Balan Wonderworld PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

3D-s akcióplatformer egy musicalvilágban.

Újra letartóztatták a korábbi Sonic-főnököt, Yuji Nakát

Yuji Naka, a Sega Sonic Team korábbi főnöke ismét botrányba keveredett: újabb bennfentes kereskedelemmel kapcsolatos vádak merültek fel, ezúttal a Final Fantasy-vel kapcsolatban.

Bennfentes kereskedelem gyanújával tartóztatták le a Sonic atyját

Yuji Naka rövid, ám annál tartalmasabb időt töltött el a Square Enixnél: összehozott egy rettenetes játékot, és a gyanú szerint törvénysértő módon vásárolt be az egyik partnercég részvényeiből.

Beperelte a Square Enixet a Balan Wonderworld direktora

A Balan Wonderworld katasztrofálisan sikerült, a játék direktora, a Sonic-veterán Yuji Naka azonban azt állítja, hogy ez nem rajta múlt, ezért be is perelte a Square Enixet.

2021 legrosszabb játékai a Metacritic szerint

A Metacriticen található kritikák összesítése alapján az oldal összeállította azon játékok listáját, amelyek az idei esztendő legpocsékabb címe díjáért küzdöttek meg. Ha követtétek az idei történéseket, akkor nem lepődtök meg az első helyezetten.

Yuji Naka elhagyta a Square Enixet

A katasztrofálisan sikerült Balan Wonderworld után annyira nem meglepő, hogy Yuji Naka és a Square Enix szakítottak egymással. A Sonic-sorozat veteránja maga mondott fel állítólag, és elképzelhető, hogy visszavonul.

Balan Wonderworld teszt

A világ tele van szomorúsággal, ami könnyedén kiölheti az emberből a felhőtlen boldogságot, de szerencsére akad egy hely, ahol mindenki visszaszerezheti a szívének elveszettnek hitt darabjait, hogy ismét minden olyan legyen, mint régen.

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!

Itt nézd vissza a Square Enix Presents műsorát!

Ma este a Square Enix is megpróbálkozik a maga Nintendo Direct-szerű műsorával, ahol többek között a Life is Strange-sorozat legújabb felvonásáról is szó esik majd. Nézd velünk élőben!

Demót kap a Balan Wonderworld

A Sonic alkotóinak legújabb, a Square Enix gondozásában készülő játéka egy olyan helyre kalauzol minket, ahol igaz, hogy „színház az egész világ”. Két hónappal a megjelenés előtt demó formájában is kipróbálhatjuk minden platformon.

Balan Wonderworld - bogarak és delfinek

A Balan Wonderworld színpadi világában tizenkét különböző mese részeként kell boldogulnunk. A Square Enixnek hála most bepillanthatunk, mi vár ránk a játék második és harmadik fejezetében.