A teljes Tomb Raider-trilógiát adja ingyen az Epic

  • Írta: szlav
  • 2021. december 30.
  • Akció
Link másolása
A végéhez ért az Epic Games Store ünnepi ajándékcunamija, és micsoda finálét kaptunk! Az online áruház most a 2013-ban útjára indított új Tomb Raider-trilógiát adja ingyen. Csapjatok le a a három játékra, amíg lehet!

Nem is kérhettünk volna szebb év végi ajándékot az Epic Games Store-tól. Tim Sweeney bandája ezúttal a Square Enix modern Tomb Raider-trilógiáját kínálja a játékosoknak, ráadásul nem is akármilyen csomagban. A 2013-as Tomb Raider, a 2015-ös Rise of the Tomb Raider és a 2018-as Shadow of the Tomb Raider egytől egyig a bővített, DLC-ket is tartalmazó kiadásokban lehet a miénk. A játékok beszerzésének menetét már ismeritek: látogassatok el az Epic Games Store weboldalára vagy launcherbe, ahol néhány kattintás után örökre a tiétek marad a három cím.

Az Epic ezzel visszatér a megszokott kerékvágásához, vagyis ez az akció már egy teljes hétig érvényes - január 6-ig van időtök bezsákolni a Tomb Raider-játékokat. Ezt követően a Gods Will Fall című izometrikus akciójáték kerül a terítékre, amelyben szembe szállhatunk az emberiséget rabigában tartó istenekkel.

40.
40.
KratoS
#31: Most őszintén nem mindegy ő ezt hogyan látja? Meg egyébként sincs igaza. :D
Én nagyon szerettem az új trilógiát, a klasszikust viszont ki nem álltam. Sajnos a SOTR megérezte az eredeti író távozását, de szvsz az első és legfőképp a ROTR viszont telitalálat.
39.
39.
logic5
Mi van itt már megint? :D Vicc!
37.
37.
FrankBlack
#33: +1 a játékkal kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Nekem sem tetszett az új trilógia egyébként, többek között azért sem, amiket te írtál, és amiket lentebb is írtak.
így én pl. nem azért értek egyet Hedzsooo-val mert "hurr-durr, nem tetszik neki a kedvenc játékom". Ezt csak te képzeled, próbálod belemagyarázni, mert nem akarsz szembenézni azzal, hogy amit ír abban lehet némi igazság....Csakis minden a játék hibája lehet XD Na ja, persze :D
36.
36.
FrankBlack
#32: +1 Teljes mértékben egyetértek.
35.
35.
delphijos
#32: Nem akarom az ördög ügyvédjét játszani, de tény hogy nem szarozta a játékot. Az más kérdés hogy az továbbra is fura számomra hogy azért hogy lehet ez a “legborzalmasabb” játékélménye valakinek. Igen, különbözőek vagyunk, de ennek ellenére meglep hogy egy ilyen játék valakinek ENNYIRE nem jön be.
33.
33.
Heldengeist
#30: A legnagyobb probléma, hogy a stúdió nem tudta eldönteni, hogy játékot akar csinálni vagy animációs filmet. A 'játék' 5 percenként elmarja vagy lekorlátozza az irányítást a játékostól, merthogy most filmes eszközökkel kell történetet mesélni. Ez vagy QTE, vagy félig-meddig interaktív custscene, vagy teljesen passzív nézővé teszi a játékost. Ezek felében pedig általában Lara valami orbitális faszságot csinál. Végiglopakodtál egy félórás szegmenst, hogy előnyösebb helyzetbe kerülj, erre egy cutscene-ben Lara elbassza az egészet, mert a történet szerint neki le kell bukni.

Egy játékban az interaktív játékmenet ne legyen mostohagyerek, ami a történetmesélés útjában van, hanem legyen a történetmesélés eszköze és motorja.

Na de akkor a játékmenet. A harc nem élvezetes. Próbálták másolni az Unchartedet, telenyomták mindenféle akkoriban divatos cuccal, mint a lopakodásból kivégzések, meg az íjászkodás, de ebből csak valami impontens öszvér született, ami két szék közé a földre ült.

#32
Szerintem a te hozzáállásod tipikus. Hurr-durr, nem tetszik neki a kedvenc játékom, ez egy köcsög.
32.
32.
hedzsooo
#30: Tipikus egocentrikus hozzaallasa van csupan a dolgokhoz, igy a jatekokhoz is. Ami szamara nem megfelelo, nem okoz neki oromet, az csak elbol 1 dolog lehet: SZ@R. Nincs mit ezen tovabb ragodni, targyalni, ennyi a lenyeg.
31.
31.
hedzsooo
#29: Szerintem meg nem a jatek hibaja, + nem is a jatekok kiszitoinek a baja, hogy igy elvagy kenyeztetve. Meg csak nem is 100%-ban a te hibad, szerintem sajnos csak ilyen korszakot elunk most, napjainkban.

Elvarod hogy minden jatek a te igenyeid szerint keszuljon el, mert kulonben leszarozod a jatekot, akkor is ha eppenseggel 100 jatekosbol esetleg teszem azt, csak te lennel az egyetlen aki nem szeret vele jatszani. Nem mondom hogy nem hisztizhetsz miatta, meg 1 ilyen kornyezetbe szulettel, nevelkedtel, stb., de igy talan mar erted a tobbieket is, hogy miert tartjak a velemenyedet nevetsegesnek 1 csoppet. :)
30.
30.
Grabowsky30+
#24: De mi volt ami ennyire elborzasztott ebben a játékban? Nem mondom, hogy tökéletes, sőt azt sem, hogy annyira nagyon jó, de azért a rossztól nagyon messze van! Főleg ennél a résznél újult meg a TR és akkoriban ez nagy sikernek örvendett és tényleg lett egy új csapás ami azóta is jellemzi a játékot?
29.
29.
Heldengeist
#28: Ha mindig egyformán hisztis vagyok és van játék, amibe egy hónap alatt 90 órát bele tolok és kérek még, míg egy másikba két nap alatt 6 órát és a hónapban nem nyúlok többet játékhoz, akkor szerintem hibáztathatom a játékot :P
28.
28.
Nothing
#27: No de ezért nem a játékokat kéne hibáztatni. :)
27.
27.
Heldengeist
#26: Ez a titkom. Nekem mindig hisztis korszakom van :)
26.
26.
godach
#4: Igencsak valami hisztis korszakod lehetett akkor, amikor próbáltad :D
25.
25.
semike
….én meg pont az új részeket szeretem.
A régiek nekem kicsit sok azzal a baletozással meg a pörgőrúgással.
Meg az egész csak egy szexista baromság. Sose értettem,hogy emberek egy poligon figuráta vannak “rákattanva”…..
:)))
24.
24.
Heldengeist
#21: Szinte megundorodtam miatta a videojátékoktól. Próbáltam pozitívan hozzáállni, kb. 6 órát beletoltam, aztán feladtam, letöröltem és utána 3 hétig nem nyúltam miatta videojátékhoz.
23.
23.
DarkCrash
Mind a 3 meg van, de még a 3. rész várat magára. Szerintem nem voltak rosszak de igazándiból ahogy olvasom, ezek szerint a 3. rész hasonlít a legjobban a régi részekhez. Kevés harc, több felfedezés. Mint ahogy régen.
22.
22.
taktaharkányi
#4: Az első rész számomra is rettenetes élmény volt. Idegesítettek a karakterek, förtelmes volt az akció rész, ami baj, mert más se volt, a TR elemek pedig (puzzle, platform rész, stb) nagyon el voltak dugva. A sztori is nekem borzalmasan vontatott volt. A Rise viszont tetszett. Bejött az Unchartedesebb irány, a lineáris, de "szélesebb csőpályák". Ha esetleg az UC széria bejön, én ajánlom, hogy adj neki egy próbát, bár nyilván egy komorabb hangnemet üt meg. A Shadows nekem még kimaradt, most fogom pótolni.
20.
20.
Anti4730
Vegignyomtam az osszeset, volt amelyiket tobbszor is, viszont mostmar hozzajuk nem ernek az biztos.
19.
19.
markoci555
steam vásáron most vettem, megint mellélőtt az epic nálam, nem mintha regisztráltam volna miatta...
1 euró alatt ment az összes régi rész
17.
17.
cyberstaker
2 hete van epic profilom, ebből 2 hete nem működik sem az epic game launcher sem a weboldal. Megnéztem más gépről, más nettel ott is ugyan olyan szar volt. Nektek se tölt be, meg random cigányság az egész? Egy ekkora cégnél... paréjság, konkrétan nem tudtam náluk pénzt költeni, aminek már örülök is.
13.
13.
patka21991
#1: Nem szabad a kritikákra és kommentekre hagyatkozni egy szériánál, amivel játszottál, ismersz és kedvelsz. Ritka, hogy valami sokkal rosszabb legyen, mint az előző része.
11.
11.
Yanez
#1: Nekem a harmadik tetszett a legjobban!
10.
10.
Heldengeist
#9: El sem tudod képzelni.
9.
9.
delphijos
#4: Te szegény ember. Szörnyű lehetett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...