Riley is szerepel majd a The Last of Us-sorozatban

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, az HBO adaptációja nem csak az alapjátékot dolgozza fel, hanem annak a DLC-jét is: a minap kiderült, hogy Riley is feltűnik majd a sorozatban valamilyen formában, és már azt is tudjuk, hogy ki játssza.

A Deadline számolt be róla, hogy Riley karaktere is feltűnik majd az HBO The Last of Us-sorozatában, a lányt pedig Storm Reid alakítja, akit korábban az Euphoriában, a The Suicide Squadban és a 12 Years a Slave-ben láthattunk. 

Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy az adaptáció nem csak az alapjáték eseményeit dolgozza majd fel, hanem a Left Behind névre keresztelt DLC-ét is, amely előzményként szolgált, és azelőtt játszódott, hogy Ellie találkozott volna Joellel. Riley Ellie legjobb barátja volt.

A The Last of Us forgatása gőzerővel zajlik, és a tervek szerint a nyáron ér majd véget. A premierre szintén 2022-ben számíthatunk.

4.
4.
Nothing
#2: Ne legyél már telhetetlen. Az is csoda, hogy Ellie-t fehér bőrű játssza. XD
3.
3.
taktaharkányi
#2: A cím után még kerek kettő darab mondatot kellett volna elolvass, hogy a kérdésedre választ kapj.
2.
2.
tyber16
Bőrszínét tekintve 100%-ig biztos volt, hogy Riley is szerepelni fog benne xD. Amúgy vajon megmerik-e lépni, hogy egy fehér bőrű lány játsza el? Mert a fehér karaktereket annyira simán "feketére mossák" akkor ezek szerint ennek visszafelé is működnie kéne nem?
1.
1.
nemfontos
Nem mondom hogy meglepődtem... ilyen lmbtqxyz++++ propaganda mellett, talán még a játéknál is messzebb mennek...

Amúgy az egyik legrosszabb dlc volt amit valaha csináltak, alig 0 tartalommal. Valószínű az egyetlen célja volt az a jelenet, és előtte kaptál még egy kis sétálgatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...