Lost Judgment - Kaito hamarosan akcióba lendül

  • Írta: gorien
  • 2022. március 8.
  • Letöltés
Link másolása
Amikor Takayuki Yagami házon kívül van, akkor hű társára, Masaharu Kaitóra vár a feladat, hogy a helyébe lépjen. A vártnál sokkal személyesebbé váló nyomozást még márciusban megkezdhetjük a Lost Judgment kiegészítőjében.

Tavaly Takayuki Yagama új ügyekbe bonyolódott a Lost Judgmentben, nem lehet azonban mindig ő, aki megoldja a helyzetet, a The Kaito Files épp ezért szárnysegédjének, Masaharu Kaitónak is megadja a lehetőséget a rivaldafényre. A kiegészítőt a bejelentésekor 2022 tavaszára ígérte a Ryu Ga Gotoku Studio, de most pedig a pontos dátumra is fény derült: március 28-án várhatjuk PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A The Kaito Filesban Kaito vállal magára egy nyomozást barátja távollétében, arról azonban hamar kiderül, hogy köze van régi szerelméhez, Mikikóhoz, akinek nyoma veszett – és még egy tinédzserrel is összefut, aki azt állítja magáról, hogy Kaito fia. Sem nyomozásból, sem bunyóból nem lesz hiány a közel tízórás kiegészítőben, Kaito pedig a saját szájíze szerint csinál mindent: Primal Focus detektívtechnikáinak hála szinte szó szerint kiszagolja a nyomokat, míg harcba két egyedi küzdőstílussal bocsátkozik.

A The Kaito Files harminc dollárt kóstál majd, de azok további költségek nélkül kapják meg, akik megvették a szezonbérletet vagy beruháztak az alapjáték Ultimate Editionjére.

2.
2.
nemfontos
Nagyon jó volt az első rész. Profin negirt krimi volt. Akár egy nagyszerű filmet is csinálhatnanak belőle.

Ha kicsit lejjebb csúszik árban a folytatás biztosan benevezek rá.
1.
1.
Ooorky
Yakuza 4-nél járok, láttam pletykákat, hogy Judgment hamarosan bekerül GP-be, közben Lost Judgment fullos pakkot jó lenne behúzni vmi leárazásban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...