Don't Starve Together - áprilisban érkezik Switchre

  • Írta: gorien
  • 2022. április 2.
  • Megjelenés
Link másolása
A Klei Entertainment stílusos túlélőjátékának több játékosra kihegyezett változata is beveszi hamarosan a Switchet. A stúdió bejelentette a Shared Unlocks funkciót is, amivel az egyes platformok között is megoszthatjuk a fiókunk tartalmát.

A Don't Starve 2018 óta elérhető a Nintendo Switchen, ám ha már nagyon vágytunk rá, hogy többedmagunkkal is túléljünk benne, akkor a Klei Entertainmentnek van egy jó híre a számunkra: napra pontosan négy évvel később, április 12-én a Don't Starve Together is utat talál a hibridkonzolra.

Ezzel együtt egy ingyenes frissítésről is hírt adott a Klei: a Shared Unlocks funkció lehetővé fogja tenni, hogy az Xbox One-on, a Switchen, a Steamen és a WeGame-en (a Tencent saját játékportálja) is hozzáférhessünk ugyanahhoz a fiókunkhoz – ez PlayStationön egyelőre kimarad, a stúdió szerint nincs elég erőforrásuk hozzá.

A fejlesztők a bejelentés mellé kiadott kérdezz-felelekben jelzik, hogy ez a még dátum nélküli frissítés nem jelenti a keresztplatformos játék közeljövőbeli érkezését is, hiába szerepel annak implementálása is a terveik között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...